OXY CLUB

Oficiālā lapa
Ieteikt
 42

Drošības noteikumi solārija lietotājiem

Drošības noteikumi solārija lietotājiem

                                                                  Drošības noteikumi solārija lietotājiem


1. Pirms solārija apmeklējuma ieteicams konsultēties ar ārstu, jo atsevišķu slimību gadījumā (astma, asinsrades orgānu slimības u.c.) sauļoties solārijā nav ieteicams.

2. Nav ieteicams apmeklēt solāriju, ja esat jutīga/-s pret ultravioleto gaismu.

3. Ja lietojat medikamnetus, pirms solārija apmeklējuma ieteicams konsultēties ar ārstu. Ja lietotas antibiotikas, solāriju vajadzētu apmeklēt ne agrāk kā pēc 10 dienām.

4. Vienā un tajā pašā dienā nav ieteicams sauļoties solārijā un saulē.

5. Pēc tetovējuma un pīrsinga izdarīšanas solāriju drīkst apmeklēt ne ātrāk kā pēc 30 dienām.

6. Nav ieteicams sauļoties solārijā, ja tajā pašā dienā veiktas sejas un ķermeņa dziļās tīrīšanas, epilācija.

7. Ievērojiet sauļošanās seansa ilgumu un intervālus starp tiem atbilstoši Jūsu ādas tipam.

8. Lai iegūtu efektīgāku iedegumu, pirms sauļošanās ieteicams ieiet pirtī vai pielietot ķermeņa pīlingu.

9. Pirms sauļošanās notīriet no sejas visu kosmētiku - gan kopjošo, gan dekoratīvo -, jo daudzas vielas, piemēram, smaržas ultravioleto staru ietekmē var radīt uz ādas baltus vai tumšus plankumus, kā arī izraisīt ādas apdegumus.

10. Sauļojoties lietojiet solārija brilles, jo UV staru ietekmē var rasties radzenes apdegums vai acs lēcas apduļķošanās.

11. Nav ieteicams sauļoties ar kontaktlēcām.

12. Sauļojoties nelietojiet sauļošanās kosmētiku ar ultravioleto staru filtriem, kas paredzēta lietošanai saulē.

13. Sauļojoties, lietojiet speciālo solārija kosmētiku, kas atbilst Jūsu ādas tipam. Turklāt tā atjauno ādas šūnas, samazina UV staru radītos ādas bojājumus, veicina iedeguma intensitāti, palīdz maksimāli absorbēt UV starojumu, pieradina ādu sauļošanās procesam, uztur mitrumu tajā, baro to ar vitamīniem, notur iedegumu un kompensē to mitruma zudumu, kas tiek patērēts sauļošanās periodā.

14. Pēc solārija uzreiz nevajadzētu apmeklēt baseinu un vismaz stundu neiet dušā un pirtī.

15. Gadījumā, ja pēc sauļošanās pamanāt kādas pārmaiņas uz ādas (palielinātas dzimumzīmes vai cita veida pigmentāciju), nekavējoties konsultējieties ar ārstu.

16. Ja neesat ievērojusi/-is iepriekš minētos noteikumus, salons nav atbildīgs par Jūsu veselību.

PATĪKAMU SAUĻOŠANOS!

 
 LIETOJOT SOLĀRIJA KOSMĒTIKU JŪS:
  
Par 40% pastiprinat iedegumu
 
Kompensējat ādas mitruma zudumu
Pasargājat ādu no pārlieku straujas novecošanās
Ietaupat vidēji 16 sauļošanās reizes gadā
Ieteikumi pirms došanās uz solāriju.Tādēļ, lai iedegums būtu gluds un vienmērīgs, bet no solārija seansiem jūs saņemtu tikai labumu, vajadzētu ievērot dažus likumus.

Pirms solārija apmeklēšanas nepieciešams izmantot speciālu saules aizsardzības kosmētiku. Turklāt izmantot parastu mitrinošu vai barojošu krēmu nedrīkst. Meklēt specializētos līdzekļus ādas aizsargāšanai no ultravioletā starojuma vajadzētu stingri individuālā kārtībā. Kāpēc gan vajadzētu lietot no saules aizsargājošu krēmu, kad apmeklē solāriju? Vai var sauļoties solārijā bez krēma? Atbilde - viennozīmīgi nē! Pirms solārija apmeklēšanas vienkārši nepieciešams aizsargāt ādu ar speciāla kosmētiska līdzekļa palīdzību. Pie ultravioleta starojuma iedarbības no solārija lampām, kuri ir līdzīgi saulstariem, ādas šūnās tiek izstrādāts speciāls pigments. Tas neļauj stariem piekļūt dziļākiem ādas slāņiem. Šī pigmenta veidošanās rezultātā mūsu āda iegūst tumšāku nokrāsu. Zināms, ka, lai saņemtu labu iedegumu, vajadzētu iepriekš attīrīt ādu no atmirušajām epidermas šūnām. Bet, veicot pīlingu, mēs noņemam tauku aizsargkārtu ādas virsmā un pārkaltējam to. Bez tam, arī ultraviolets izstarojums padara ādu sausāku. Bet, kā zināms pārāk sausa āda bez ilgstošās mitrināšanas zaudē savu elastību, jaunību. Krēma uzklāšana pirms mākslīgā iedeguma seansa solārijā sekmē ādas mitrināšanu, renovē tauku aizsargkārtu, pateicoties kurai ultravioleto staru darbība uz ādu ir saudzējošāka un neizsauc apsārtumu, bet uzreiz piešķir tai tumšāku nokrāsu. Tagad saprotams, kāpēc vajadzētu obligāti lietot krēmu pirms solārija apmeklējuma.

Pēc solārija seansa tāpat vajadzētu uzklāt ādai mitrinošo vai barojošu līdzekli, lai palielinātu mitruma krājumus šūnās un renovējot elastību. Tādējādi, speciāla krēma pielietojums pirms un pēc solārija apmeklēšanas sekmē skaista bronzas iedeguma vienmērīgu izveidošanos, aizsargā ādu, pasarga elastību un ādas jaunību.