Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Decembris, 2016

Jautā? Mēs atbildēsim. 10

Portālā darbojas Palīdzības sadaļa, kur katrs var pieteikt kādu savu ķibeli, ziņot par kļūdu portālā vai kādām nekārtībām. 
Tāpat, izmantojot šo sadaļu Oranžērijā, katram ir iespēja pajautāt ko tādu, kas nav gluži tehniskas dabas jautājums, kļūdas pieteikums, bet vienkārša cilvēciska ziņkārība par to, kas notiek portālā, kas notiek Draugiem Group. Nevaram apsolīt, ka ikviens iesūtītais jautājums tiks atbildēts publiski, bet bez atbildes nepaliks gan neviens.

Kas un kā izdomā dažādos pakalpojumus portālā, piemēram, pikošanās, bučiņu sūtīšana?

Vienas atbildes uz šo jautājumu nav, jo šis process notiek ļoti dažādi. Ir projekti (mēs tos saucam par projektiem), kas rodas, organizējot tā saucamās prāta vētras, kad sanāk kopā dažādi kolēģi un izsaka savas idejas, es apkopoju, izvēlos veiksmīgākās un tās arī realizējam. Reizēm kāda ideja rodas no lietotāju ierosinājumiem, precīzāk sakot, vēlmēm. Bet reizēm gadās pavisam amizanti, piemēram, ceļojuma laikā, esot uz viesnīcas jumta, raugoties zvaigznēs, radās ideja projektam Draugu zvaigznājs. Tas viss ir komandas darbs – visi domā, visi izvērtē dizainu, testē, pielabo, uzlabo un priecājās par to, ja lietotājiem patīk.

34 cilvēkiem patīk

Vairāk