Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūlijs, 2016

Mēs atbildēsim. 0

Portālā darbojas Palīdzības sadaļa, kur katrs var pieteikt kādu savu ķibeli, ziņot par kļūdu portālā vai kādām nekārtībām. Reizēm saņemam vienus un tos pašus jautājumus no vairākiem lietotājiem, kas liek domāt, ka atbilde uz tiem varētu būt interesanta lielākai lietotāju grupai. 
Tāpat, izmantojot šo sadaļu Oranžērijā, katram ir iespēja pajautāt ko tādu, kas nav gluži tehniskas dabas jautājums, kļūdas pieteikums, bet vienkārša cilvēciska ziņkārība par to, kas notiek portālā, kas notiek Draugiem.lv grupā. Nevaram apsolīt, ka ikviens iesūtītais jautājums tiks atbildēts publiski, bet bez atbildes nepaliks gan neviens.

Kāpēc savus dienasgrāmatas ierakstus nevaru vairs pieteikt sadaļai Parunāsim?

Sadaļa Parunāsim kopā ar dienasgrāmatām ir mainījusi savu izskatu un arī nedaudz funkcionalitāti, par ko noteikti izlasiet šīs Oranžērijas rakstā – Raksti. Un lasi. Taču tas nenozīmē, ka rakstus vairs nevar pieteikt kopīgai lasīšanai, tikai mazliet ir mainījies vizuālais izskats, kā tas tiek darīts – pēc raksta uzrakstīšanas, liec ķeksi pie -  Iesūtīt publicēšanai sadaļā "Tēmas" - izvēlies 1 līdz 3 atbilstošākās sadaļas, kur tas iederas, un tad gaidi administrācijas apstiprinājumu. 

Kas strādā Draugiem Group uzņēmuma filiālē ASV – amerikāņi vai latvieši?

Kalifornijas birojā strādā šobrīd vairāk nekā 80 cilvēku, kas ir gan latvieši, gan amerikāņi. No Latvijas strādāt uz ASV ir devušies 4 darbinieki. Draugiem Group ASV filiālei ir vajadzīgs milzīgs darbaspēks, lai spētu apstrādāt visus pasūtījumus un nodrošināt visus pakalpojumus, piemēram, dizaina veidošana un produkta fotografēšana. Visiem kolēģiem ir jābūt ne tikai savas jomas profesionāļiem, bet arī ar ļoti labām angļu valodas zināšanām, tāpēc pie mums strādā arī vairāki ārzemēs dzimuši latvieši. Arī šobrīd esam izsludinājuši vairākas vakances - apskaties un piesakies!

17 cilvēkiem patīk

Vairāk