Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Augusts, 2014

Draudzīgie vilki 0

Draugiem.lv grupas darbinieki ir īsti veiksmes luteklīši. Vasaras sākums laika apstākļu ziņā nebija pārāk jauks- auksts, vējains un lietains, taču 5.jūlijs bija izsludināts, lai dotos ikgadējā Vilku braucienā. 

Un, ko tu domā, tieši šī bija pirmā karstā nedēļas nogale pa ilgiem laikiem. Pagājušajā gadā jau stāstījām par to, ka Vilku brauciens ir ikgadējs pasākums Draugiem.lv grupas darbiniekiem, spēles būtība - braucot uz pasākuma norises vietu, izveidot un realizēt punktu savākšanas stratēģiju. 

Uzvar komanda ar visvairāk savāktajiem punktiem. Šim nolūkam ir izstrādāta speciāla iPhone un Android aplikācija. Šogad mēs ceļojām no Rīgas līdz Aiviekstei. Pa ceļam bija gan ķibeles ar automašīnām, gan aplikācijas niķi un stiķi, tāpat daži, skrienot pēc punktiem, tika arī nātru laukā, bet tas viss kopumā - interesanti, atraktīvi, azartiski – ļoti laba atpūta no ikdienas darbiem. Turklāt kā katru gadu šī bija cīņa arī par vērtīgām balvām – iPad katram no uzvarētāju komandas, kuri tie bija, redzēsi bilžu galerijā, kur parādīsim nedaudz no tā, kā mums gāja.

29 cilvēkiem patīk

Vairāk