aizkari

Oficiālā lapa
Ieteikt

Dāvanu kartes



Ikvienam teju vai katru dienu ir jāapsveic kāds vārda vai dzimšanas dienā, jo paziņu mums ir daudz, tomēr katram ir tādi īpaši cilvēki, kurus gribas kaut kā sevišķi iepriecināt. Viens veids ir sirsnīgi apsveikt cilvēku ar jaukiem vārdiem un mīļu skatienu, dāvāt viņam īpašu laiku vai vērību, otrs veids ir dāvināt skaistas dāvanas vai vērtīgas dāvanu kartes.
 
Jūsu draugs, protams, arī novērtēs sirsnīgu attieksmi un īpaši viņam piegriezto vērību, tomēr vēl vairāk sev mīļos cilvēkus ir iespējams iepriecināt ar īpaši pārdomātu dāvanu vai dāvanu karti. Tas tādēļ, ka arī pārdomāta dāvana liecina par jūsu īpašo attieksmi un vēlmi sniegt šim cilvēkam kaut ko nebijušu, pārsteidzošu. Ir pilnīgi normāli ilgstoši domāt, ko dāvināt sev tuvajiem cilvēkiem, jo idejas dāvanām rodas tieši no tā cilvēka izteiktajām vēlmēm. Un tomēr, pat tad, ja esat dzirdējis, ka jūsu tuvais cilvēks vēlas savā mājas iekārtojumā ieviest jaunas vēsmas un nomainīt piemēram krēslu pārvalkus vai dekoratīvos spilvenus, ir jābūt ļoti uzmanīgam dāvanas izvēlē, jo lielajā materiālu un krāsu izvēlē var arī mazliet apjukt. Turklāt ne vienmēr tas, kas patīk jums, patiks arī jūsu draugam vai radiniekam. Ja esat precīzi jau vienojušies, ko tieši dāvanas saņēmējs vēlētos redzēt savā mājoklī, tad tas ir apsveicami un varat viņam dāvināt jau zināmu dāvanu. Tomēr, ja kaut mazākajā niansē šaubāties, tad tomēr labākais risinājums ir dāvanu karte.
 
Dāvanu karte ir lieliska dāvana tādēļ, ka, dāvinot dāvanu karti, jūs parādāt sev tuvajam cilvēkam, ka viņš ir īpašs un jūs esat dzirdējis, ko tieši viņš vēlētos, vai arī šo vēlmi tāpat nojautis. Cilvēkus iepriecina precīzi trāpītas dāvanas, kad viņš saņem tieši to, ko ir vēlējies, un arī dāvanu kartes, jo tādējādi viņš gan saņem to, ko ir vēlējies, gan arī viņam ir pašam iespēja izvēlēties savai gaumei atbilstošāko dāvanu. Var jau teikt, ka saņemot dāvanā naudu, cilvēks arī var pats sev izvēlēties to, ko tieši ir vēlējies, tomēr dāvināt naudu ir nedaudz bezpersoniski un, pat tad, ja jūsu tuvais draugs pa to arī nopērk kādu mīļu dāvanu, tad to ir grūti saistīt ar jums un ilgstoši domās būt pateicīgam jums par īpašo pārsteigumu, jo zūd pārsteiguma moments. Dāvanu karte saglabā pārsteiguma momentu un vienlaicīgi dāvanas saņēmējam ir arī iespēja pašam izvēlēties sev visprecīzāk piemēroto dāvanu.
 
Stalves dāvanu karte pārsteidz ar gaumīgo dizainu un plašajām dāvanas izvēles iespējām. Šīs dāvanu kartes gan ir gaumīgi noformētas, skaisti izskatās un īpaši piesaista uzmanību, gan arī pakalpojumu izvēle ir patīkami liela. Dāvanu kartes noformējums liek vēlēties tūlīt pat rīkoties un ieviest savā mājoklī tādu skaistumu, kāds ir dāvanu kartē iekļautajās fotogrāfijās. Arī pakalpojumi – šeit var izvēlēties visu, kas saistīts ar mājas tekstilu un ne tikai – aizkaru dizains, interjera dizains, skaisti un dažāda veida aizkari, dažāda veida žalūzijas, gultas pārklāji, krēslu pārvalki, dekoratīvie spilveni un arī baldahīni un galdauti. Un arī tas vēl nav viss, jo piedāvājumā ir viss, kas ir saistīts ar mājas tekstilu un cik vien tālu sniedzas katra fantāzija, jo katra priekšmeta izgatavošanai tiek pievērsta īpaša vērība un īpaša rūpība, lai tas būtu cilvēka vēlmēm un vajadzībām visatbilstošākais.

Mājas ir tā vieta, kur atlaižamies un atpūšamies no ikdienas steigas un rosības, vieta kurā vēlamies justies vislabāk, klausīties savai gaumei piemērotāko mūziku un baudīt dzīvi, kuras skaistumu papildina romantiski viegli aizkari vai baldahīns vai arī graciozi eleganti klasiskā stila aizkari. Zināms jau, ka skaistā mājoklī ziedi zied košāk un kļūst smaržīgāki un pat bitītes sanēšana aiz loga šķiet vēl nomierinošāka. Katram ir nepieciešams miers un īpašā gaisotne, ko spēj sniegt tikai mājas – to mājīguma sajūtu, kuru telpā ieved un nostiprina īpaši noformēti aizkari vai kāds cits svarīgs interjera priekšmets.