Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūlijs, 2013

Devītā balle 19

“Tiešām esmu jau tik ilgi draugos?!” aizvien biežāk var lasīt draugiem.lv lietotāju neviltoto pārsteigumu ierakstos, kad viņi saņem apsveikumu, ka portālu lieto vairāk kā deviņus gadus. 

“Jā, tā ir taisnība, mums jau kādu laiku ir deviņi gadi,” jubilejā teica viens no draugiem.lv dibinātājiem Agris Tamanis2004.gada 24.martā darbu sāka viens no Latvijas populārākajiem interneta portāliem, bet, ņemot vērā vietējos laika apstākļus, svinības tiek organizētas vasarā. 

“Agrāk, kad mēs bijām pārdesmit darbinieku, katram bija pienākums uz dzimšanas dienas ballīti atvest vismaz trīs draugus,” dzimšanas dienas ballītes pirms vairākiem gadiem atceras portāla pirmais programmētājs Mārtiņš Pikšens. Šoreiz tas nebija nepieciešams, jo Draugiem.lv grupas kolektīvs ir pamatīgi izaudzis, un šī gada ballītē piedalījās 100 darbinieku. 

Draugiem.lv komanda saka lielu paldies māksliniekiem, kas krāšņoja jubilejas pasākumu- grupai "Keksi", Ivo Grīsniņam-Grīslim un Dzidzim Bordo, grupai “The Sound Poets”, Donam, Ingum Pētersonam, Very Cool People, deju grupa “Dzirnas” un Zanei Pumpurei-Prāmniecei no “Smilšu kino

26 cilvēkiem patīk

Vairāk