Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Janvāris, 2016

Iedvesmot citus 1

Ikviens var iedvesmot citus. Darbs kolektīvā ir ne tikai pienākumu dalīšana un izpalīdzēšana, bet arī savstarpēja enerģijas apmaiņa. Darba kolēģi ir cilvēki, ar kuriem mēs pavadām vismaz tikpat daudz laika kā ar ģimeni, saviem tuviniekiem. 

Tieši tāpēc ir svarīga savstarpējā „ķīmija” gan profesionālā, gan arī cilvēciskā līmenī. Savā Ziemassvētku uzrunā kolēģiem Draugiem.lv grupas līdzīpašnieks Lauris Liberts pauda domu, ka ikviens no mums kādu iedvesmo. Vismaz tā tam vajadzētu būt. Ko par saviem kolēģiem saka citi apskati galerijā!

Šogad suminājām darbiniekus, kuri ikdienā ar saviem darba rezultātiem, aizrautību, attieksmi pret kvalitāti un darba pienākumiem, spēj iedvesmot citus. Čaklums un profesionāls darbs aizrauj arī kolēģus!

Mūsu 2015.gada 12 zvaizgnes!

Iepazīsties arī Tu ar iedvesmojošākajiem Draugiem.lv grupas darbiniekiem: (no kreisās) draugiem.lv programmētājs Jānis Burvis, Printful programmētājs Ģirts Upītis, Pērkam Kopā programmētājs Guntars Skapsts, Pērkam Kopā klientu administratore Agnese Jansone, Vendon izstrādes vadītājs Kristians Vēbers, draugiem.lv galvenā grāmatvede Baiba Ansone, Istabai.com elektonikas inženieris Uldis Kaucis, Mapon programmētājs Jānis Šiliņš, Mapon programmētājs Valērijs Smuļko, draugiem.lv dizaineris Toms Rīts, draugiem.lv programmētājs Andris Začs un Printful programmētājs Mārtiņš Briedis (nav attēlā).

47 cilvēkiem patīk

Vairāk