Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Aprīlis, 2016

Atrasts draugiem.lv 7

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv, atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Līgatnes dabas takās mīt daudz dažādu dzīvnieciņu, kas to darbiniekiem ir gluži kā ģimene. Liela savdabīga ģimene, kas arī Lieldienas ir nosvinējusi kopā – olu kaujas, šķiet, rīkotas netika, bet krāsotas oliņas dzīvnieciņiem gan bija sarūpētas.

Mostas daba, mostas vēlme doties dabā līdz ar to. Tas arī iemesls, kāpēc uzmanību piesaista ieteikumi, kur pavadīt siltās dienas tepat Latvijā, nekrāmējot lielas ceļa somas un nebraucot saules meklējumos uz tālām, siltām zemēm. Valguma pasaule ir viena no vietām kurp doties, ja ne uzreiz agrā pavasarī, tad mazdrusciņ vēlāk, kad varēs basām kājām doties laiskā pastaigā pa takām. Kas tur, kā tur ir? To vari apskatīt un izlasīt ceļojumu aprakstā par to.

7 dienas, 7 pilsētās – top video stāsti. Jauniešu apvienības Pēda Latvijā ir tie, kas šo ideju realizē. Viņu aktivitātēm vari sekot līdzi arī viņu Lapā. Lūk, ieskats Liepājas ielās – iepazīšanos varam sākt ar šo. 

87 cilvēkiem patīk

Vairāk