Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Aprīlis, 2013

Vislabākajām meitenēm 12

Sievietes Starptautiskajā sieviešu dienā, 8.martā tiek īpaši lutinātas. Arī draugiem.lv darbinieki bija izdomājuši īpašu veidu, kā apsveikt portāla lietotājas un kā īpaši palutināt biroja meitenes. 

Draugiem.lv atbalsta projektu vadītāja Laima Lībere stāsta, kā radās ideja par portāla draugiem.lv lietotāju apsveikšanu 8.martā.

„Mēs, kā jau katru gadu, nozīmīgās dienās mēģinām dāvināt portāla lietotājiem ko īpašu. Tā kā sieviešu diena nav pirmo gadu, tad ir tas grūtais jautājums, ko īsti darīt šajā dienā. Galvenā misija ir apsveikt un lutināt sievietes, visu dienu slavināt. Mums ir radošā komanda, ar kuru apsēžamies un domājam šādus mazos projektus. Šogad mazliet pamainījām konceptu – es uzaicināju uz sapulci dažas sievietes, kuras strādā draugiem.lv meitas uzņēmumos. Jautājot, ko viņas gribētu redzēt portālā šajā dienā, meitenes uzreiz deva fantastiskas idejas,” stāsta Laima.

Šādi apsveikumi priecēja portāla lietotājas

Ideja par skaistu vīriņu, kurš visu dienu saka komplimentus, un apsveikumiem radusies pusstundas laikā. Jautājot, vai draugiem.lv saņēma komplimentus par šo projektu, Laima ar lielu prieku atbild: „Jā! Mums raksta priecīgi lietotāji. Ir ļoti patīkami saņemt ne tikai ieteikumus vai sūdzības, bet arī kādu komplimentu. Tas ir pats labākais, es tā dēļ arī strādāju!”.

Kas notika birojā?

Draugiem.lv meiteņu radošā komanda izdomāja, kā apsveikt portāla lietotājas– citas meitenes, tāpēc draugiem.lv zēniem bija īpaši jāpiedomā, kā apsveikt savas kolēģes. Tad nu radošā puišu komanda izdomāja sekojošu scenāriju– sagaidīt meitenes no rīta uz ielas un palīdzēt novietot automašīnu ekskluzīvās vietās pie pašām durvīm, tad katra meitene tika sagaidīta ar skaistu puķu pušķi, puiši palīdzēja novilkt mēteli un aicināja meitenes uz svētku brokastīm. 

Aplūko fotogaleriju

Dienas laikā ofisā tika atskaņoti puišu ierunāti apsveikumi meitenēm, īpašas dziesmas. Zelta zivtiņu, kas piepilda vēlēšanās mums nebija, bet bija kas labāks- uz īpašu e-pastu meitenes varēja nosūtīt savas vēlmes un puiši steidza tās izpildīt- atspirdzinošs dzēriens, dubultais espresso un pat rozā ponijs. Svētku galds- pusdienas sveču gaismā, balts galdauts, saksofona dievīgās skaņas kolēģa Armanda izpildījumā un paši draudzīgākie apkalpotāji, kuri parūpējās par traukiem un laipni piedāvāja tasīti kafijas pēc gardajām pusdienām. Dienas noslēgumā visi satikāmies uz glāzi īpaši pagatavota pavasara Mojito kokteili.

Ko draugiem.lv meitenes domā par 8.martu?

Agnese Jercīte Tas bija fantastiski. Es pirms tam nebiju strādājusi tik lielā uzņēmumā kā draugiem.lv grupa, kur vēl šādi sveic sieviešu dienā. Šis bija īpašs pārsteigums. Grūti pateikt, kas bija jaukākais moments, jo visa diena bija kolosāla. Galvenais, ka kolēģi paši visu izdomāja un darīja nevis pieaicināja cilvēkus no malas.


Zane Bārtniece Visa diena bija fantastiska, bija grūti koncentrēties lielā prieka dēļ. Puiši bija ļoti pacentušies jau no tā brīža, kad ieradāmies darbā. Aizejot mājās, ilgi nevarēju beigt runāt par sieviešu dienu darbā.


Laima Lībere Mūs sagaida ar sarkano paklāju, uzved uz brokastīm, apdāvina ar ziediem, šampanieti. Komplimenti tiek izteikti augstākajā līmenī. Man ļoti patika, ka puiši visur bija iesaistījušies paši. Viņi visas dienas garumā iejutās gan sulaiņu, gan šveicaru, gan muzikantu lomās, viss bija ļoti profesionāli. Īpašākais moments bija tas, ka puiši bija izveidojuši e-pastu, kur meitenes varēja rakstīt savas vēlmes un viņi centās tās izpildīt. Es pasūtīju poniju un man atnesa poniju ... izdrukātu.

37 cilvēkiem patīk

Vairāk