Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Oktobris, 2016

Spēlē "Mana dziesma" arī draugiem.lv 0

Šogad jau otro gadu pēc kārtas Latvijas Televīzija skatītājiem piedāvā pozitīvu un izklaidējošu televīzijas spēli "Mana dziesma". Arī draugiem.lv turpina veiksmīgo sadarbību ar LTV1, piedāvājot portālā lietotājiem dzīvot līdzi spēles atraktīvajiem jautājumiem un pārbaudīt savas zināšanas par latviešu mūziku pirms katra raidījuma. 

TV spēlē dažādi Latvijā populāri cilvēki kopā ar šarmantajiem raidījuma vadītājiem Dagmāru Leganti un Intaru Rešetinu priecē publiku, risinot dažādas ar latviešu mūziku saistītas mīklas, lai noskaidrotu, kura komanda par sev tīkamāko mūziku zina vairāk, kura ir atjautīgāka un asprātīgāka. 

Gluži tāpat kā pirms gada, arī šoreiz draugiem.lv sadarbībā ar LTV1 un "Mana dziesma" veidotājiem piedāvā tiešsaistes spēli ar tādu pašu nosaukumu, kurā izmantoti TV spēles jautājumi. Tajā ikviens latviešu mūzikas cienītājs pirms katra raidījuma veselu 12 nedēļu garumā varēs atsvaidzināt zināšanas gan par dziesmu melodijām un vārdiem, gan dažādiem ar dziesmām un to autoriem saistītiem faktiem. Katra spēle veidota kādas grupas vai autora tematikā - spēlē skanēs un tiks apspēlētas leģendāro latviešu grupu "Pērkons", "Jumprava", "Jauns Mēness", "Līvi", "Remix", "Čikāgas piecīši", "Labvēlīgais tips", "bet bet", "Tumsa", kā arī komponistu Imanta Kalniņa, Zigmara Liepiņa un Mārtiņa Brauna dziesmas.

Piedalies gada muzikālākajā spēlē tepat, draugiem.lv

39 cilvēkiem patīk

Vairāk