Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūnijs, 2015

Iegūsti 1000 eiro par vienu bildi 28

Šāds konkurss notiek pirmo reizi portāla vēsturē – vienam ir iespēja saņemt veselu tūkstoti eiro, pārējiem ne mazāk vērtīgas balvas un naudas summas.

Draugiem.lv un ZZ lielais bilžu konkurss ir sācies! Šāds balvu fonds par vienu nieka foto knipsi ir ievērības cienīgs. 

„Nezinu otru tik vērienīgu projektu Latvijā, kur ikviena cilvēka, kuram fotografēšana ir vaļasprieks, bilde var tikt novērtēta ar tik iespaidīgu naudas summu. Reti kurš profesionāls fotogrāfs, kas strādā pasaulslavenos žurnālos, saņem tādas summas. Projekts noteikti būs izdevies, jo draugiem.lv titulbildes, ko redzam ik dienas, pierāda, ka mūsu vidū ir spēcīgi talanti,” stāsta projekta vadītājs Olafs Kublinskis.  

Viss, kas jādara – jāpublicē bilde kādā no piecām konkursa kategorijām:

  • Mani mīļie - Fotogrāfijas ar ģimeni, tuviniekiem, bērnu darbiem un nedarbiem, mājas mīluļiem.
  • Latvijas pilsēta - Latvijas pilsētas urbānā vide, dzīve pilsētā. Atbilstošākās šīs kategorijas bildes mēs publicēsim kā draugiem.lv titulbildes.
  • Pašiņš ar slavenību - Tu zini, kā bildē „pašiņus” jeb selfijus – vienā rokā aparāts, kadrā Tava seja un mūsu gadījumā arī slavenība. Kamēr nav izgudrots slavenības mērītājs, Tavā ziņā izvēlēties, kas ir uz bildes redzamā „slavenība”. Iesūtīšanas laiks 25. maijs - 31. maijs.
  • Latvijas daba - Visskaistākā un it kā visvienkāršākā kategorija, tomēr ņem vērā, ka arī konkurence šeit ir visaugstākā. Atbilstošākās šīs kategorijas bildes mēs publicēsim kā draugiem.lv titulbildes. Iesūtīšanas laiks 1. jūnijs - 7. jūnijs.
  • Smieklīgā pasaule - Kuriozi, smieklīgas situācijas, dīvaini cilvēki – domā nu, kur tādus kadrus sameklēt, tomēr atceries – Tu taču cīnies par lielo balvu. Jo grūtāks uzdevums, jo lielāka iespēja uzvarēt. Iesūtīšanas laiks 8. jūnijs - 14. jūnijs.

Zelta balva katru nedēļu - saviem favorītiem ZZ piešķirs speciālo balvu viedtālruni Huawei Ascend Y550.

Konkursa beigās tiks noteikta labākā bilde, kas saņems - 1000 eiro no draugiem.lv. 2. un 3. vietas ieguvējiem - 500 un 250 eiro. Uzvarētāju noteiks draugiem.lv lietotāju balsojums un žūrijas vērtējums. Tu vari iesniegt līdz 5 bildēm par katru tēmu. Ja bilde neatbildīs tēmai, administratori to dzēsīs no balsojuma. Galveno balvu iegūs tikai 1 bilde, neatkarīgi no tā, cik Tu tās iesūtīsi, tāpēc izvēlies rūpīgi - kvalitāte svarīgāka par fotogrāfiju skaitu.

Lai nebūtu pārpratumu, rūpīgi izlasi konkursa noteikumus!

64 cilvēkiem patīk

Vairāk