Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2016

Jautā? Mēs atbildēsim. 0

Portālā darbojas Palīdzības sadaļa, kur katrs var pieteikt kādu savu ķibeli, ziņot par kļūdu portālā vai kādām nekārtībām. Reizēm saņemam vienus un tos pašus jautājumus no vairākiem lietotājiem, kas liek domāt, ka atbilde uz tiem varētu būt interesanta lielākai lietotāju grupai. 
Tāpat, izmantojot šo sadaļu Oranžērijā, katram ir iespēja pajautāt ko tādu, kas nav gluži tehniskas dabas jautājums, kļūdas pieteikums, bet vienkārša cilvēciska ziņkārība par to, kas notiek portālā, kas notiek Draugiem Group. Nevaram apsolīt, ka ikviens iesūtītais jautājums tiks atbildēts publiski, bet bez atbildes nepaliks gan neviens.

Vai es varu lejuplādēt video no savas galerijas?

Šo iespēju lietotāji mums jautā jau ļoti sen, bet līdz šim tehniskais risinājums video pievienošanai nebija gana draudzīgs un lejupielādes iespēju piedāvāt nevarējām. Nu tas ir noticis, tagad to var izdarīt. Bez jebkādām problēmām vajadzētu izdoties to video lejupielādei, kas galerijās pievienoti sākot ar 2016.gada februāri. Ja vecākus video pēc lejupielādes nevar atskaņot, tad iesaku pamēģināt tos atvērt ar VLC video atskaņotāju. Ja kaut kas neizdodas, tad jāraksta administrācijai, pārbaudīsim un centīsimies palīdzēt! 

Kur es varu atrast savu veidoto Saimes koku?

Saimes koks ir atrodams sadaļā Lapas > Mana Saime. Koka veidošana notika projekta ietvaros sadarbībā ar zīmolu Mana Saime, un turpat viņu lapā šī iespēja ir atrodama vēl joprojām.