Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Janvāris, 2016

Atrasts tepat draugiem.lv 0

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv, atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Ratus taisot ziemā, bet ragavas vasarā... ar draugiem.lv ceļojumu aprakstiem ir diezgan līdzīgi, jo laiku prasa ne tikai to plānošana, bet arī pēc tam piedzīvojumu pierakstīšana. Tad sanāk, ka ziemā bieži vien lasām to, kā citi atpūtušies vasarā. Bet patiesībā jau tieši laikā, jo, sākoties jaunam gadam, daudzi sāk plānot savus vasaras atvaļinājumus un tad jau šie apraksti var būt kā lieliski iedvesmas avoti. Daina Gžibovska dalās savos un savu draugu piedzīvojumos ceļojumā pa Balkāniem.

Sniegs jeb tā neesamība ir viens no apspriestākajiem tematiem šobrīd, bet no runāšanas jau zeme baltāka nekļūs, tāpēc ir jauki redzēt, ka cilvēki uz lietām skatās ar humoru. Ko Tu saki par šādu sniegavīru?

Jauna Ziemassvētku dziesma. Ralfs Eilands Renāra Zeltiņa ierosināts radīja kopīgi ar citiem Latvijas mūziķiem dziesmu, bet ne tikai to ieskaņojot, bet arī sacerot tai liriku – katrs mūziķis pa vienai rindiņai. Dažādās interneta vietnēs šī dziesma ir guvusi lielu atzinību un arī draugiem.lv lietotājiem tā patīk. Noklausāmies vēlreiz?

53 cilvēkiem patīk

Vairāk