Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Maijs, 2015

Draugiem.lv Mūzikas festivāls 6

Ar grupas Carnival Youth koncertu aizsākās jauna tradīcija – Draugiem.lv Mūzikas festivāls. 

Sākot ar šo pavasari, ikvienam būs iespēja noskatīties uz Draugiem.lv biroja jumta īpaši filmētu kādas Latvijā populāras grupas koncertu. Populārā jauniešu grupa Carnival Youth uzstājās pirmie un atklāja festivālu ar īpašu labāko dziesmu akustisko koncertu.

„Šādi pasākumi, kad mūziķi sniedz īpašu koncertu pavisam mazai fanu grupiņai, pasaulē ir ierasta lieta, tāpēc mēs nācām ar iniciatīvu sarīkot ko šādu arī Latvijā,“ stāsta Guna Zučika, grupas Carnival Youth menedžere, pateicoties kuras iniciatīvai šāds projekts tika realizēts. 

Ko par to saka paši Carnival Youth Puiši?

Jau 7.maijā pirmizrādi piedzīvos jaunās dziedātājās Aminatas Savodogo koncerts. Aminata cītīgi gatavojas startam Eirovīzijā, kur viņai ir tas gods pārstāvēt mūsu valsti, tāpēc koncerts Draugiem.lv Mūzikas festivālā būs kā pēdējā atskaite faniem pirms lielā notikuma. 

„Esam lepni, ka draugiem.lv sadarbojas ar labākajiem Latvijā, Mūzikas festivālā uzstāsies mūziķi, kas ir ne tikai mūsu draugi, bet arī izcili sava darba darītāji,“ stāsta draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks, aicinot par to pārliecināties ikvienam, vienkārši noskatoties. 

Grupas Carnival Youth koncertu ir noskatījušies jau vairāk kā 15 000 skatītāju, un domājams, ka kopā Draugiem.lv Mūzikas festivāls savāks tik iespaidīgu auditoriju kā populāros vasaras pasākumos.

Kā nākamie Draugiem.lv Mūzikas festivālā savu dalību ir apstirpinājuši tādi mūziķi kā Dons, grupa Astro’n’out, Jānis Stībelis, grupa Musiqq un citi.

Mūzikas festivāls top sadarbībā ar Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes studentu raidījumu KiviTV.

Skaties un baudi!

61 cilvēkam patīk

Vairāk