Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Janvāris, 2015

Paldies, ka esat... 12

Decembris ir bijis brīvdienām un svētkiem pārbagāts. Draugiem.lv grupas darbiniekiem tas tika  papildināts arī ar gada noslēguma pasākumu, ko šoreiz nosaucām pavisam vienkārši -  Darba balle. 

Par galveno tematiku tika izvēlētas profesijas un nodarbošanās, tāpēc vienuviet satikās vairāki mācītāji, policisti, dakterīši, bija savs mednieks un TV reportieri, kabarē meitene un dažādi citi interesanti tēli, kas vēlreiz apliecināja – mūsējie ir dikti radoši un atraktīvi. 

Gatavojoties šim pasākumam, kurā tradicionāli pasakām paldies ikkatram Draugiem.lv grupas darbiniekiem un suminām tos, kuriem izdevies īpaši sevi kā pierādīt gada laikā, mums ļoti tuva kļuva Arstarulsmirus dziesma “Paldies, ka esat”, kurā viņš dzied: “Vēl viens etaps ir beidzies, tā vietā nāks kaut kas svaigs.” 

Jaunas lietas, etapus un notikumus allaž sagaidām ar patīkamu uztraukumu, pozitīvām gaidām, bet nekad arī neaizmirstam par tiem, kas palīdzējuši ir tikt līdz šim brīdim, kas nav žēlojuši enerģiju, radošo garu, nervus, lai kopīgais darbs būtu veiksmīgs un nestu augļus. Ikvienam Draugiem.lv grupā ir sava nozīme, ikviens te ir vajadzīgs un novērtēts. Nelielā foto atskatā gribam palielīties ar tiem, kas šogad no saviem kolēģiem ir saņēmuši visvairāk atzinības par paveikto.

Mēs nekautrējamies viens otram teikt atzinīgus vārdus, un lai gan mēdz teikt, ka pliku “paldies” uz maizes neuzliksi – mēs to novērtējam un pieņemam kā jauku piemaksu pie algas, jo to dzirdēt ir bezgala svarīgi. Un savu “paldies” šarmantā veidā šogad savējiem teica Draugiem.lv grupas vadītāji. 

Dziesmas autors un izpildītājs: Arstarulsmirus

90 cilvēkiem patīk

Vairāk