Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Februāris, 2015

Satiec savējos 5

Draugiem.lv ir gan senu draugu tikšanās vieta, gan arī sākums jaunām attiecībām. Satiec savējos ir iespēja atrast portālā Tev līdzīgi domājošos un, iespējams, arī jaunus draugus.

Satiec savējos ir aptauju rīks, kas uzdod jautājumus par konkrētu tēmu un pēc tam piedāvā Tev satikt portāla lietotājus, kas domā līdzīgi. Satiec savējos „dzīvo” spēļu sadaļā. Draugiem.lv radošais direktors Guntars Meluškāns atklāj projekta būtību: ”Portālā, kuru ikdienā apmeklē pusmiljons cilvēku, satikt tos, kas redz šo pasauli līdzīgi Tev, nav viegli. Protams, ka jūs varat satikties domubiedru grupās, ieraudzīt viens otru pasākumu, mūzikas vai citās sadaļās, bet Satiec savējos ir izveidots īpaši tam, lai šajā cilvēku jūrā, mēs atrastu līdzīgi domājošos. Reizi mēnesī šajā sadaļā parādīsies jauna aptauja, kas veltīta konkrētai tēmai. Šobrīd tādas bijušas divas – viena vispārīga, bet otra par tēmu – kino.”

Saprotams, ka nav tēmu, kas būtu vienlīdz aizraujošas visiem, tāpēc ir paredzēts tās dažādot, lai savējos var sastapt gan sporta, gan dārzkopības, gan, iespējams, pat kosmosa izpētes interesenti. Kino anketu aizpildīja un savējos uzzināja gandrīz 60 tūkstoši portāla lietotāju. Šobrīd draugiem.lv projektu grupa turpina strādāt pie „savējo” uzlabojumiem un, iespējams, jau februāra aptaujā būs redzams kas svaigs un, kas zina - varbūt tieši Satiec savējos kļūs par leģendārā kino citāta „Tas varētu būt jaunas draudzības sākums” iemiesojumu dzīvē.

Ja tev ir idejas tēmām, ko iekļaut nākamajās aptaujās vai arī sadaļas uzlabojumiem, raksti komentāros – mēs priecāsimies uzzināt Tavu viedokli.

108 cilvēkiem patīk

Vairāk