Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Novembris, 2014

Ceļojuma piedzīvojumu garša 5

PerkamKopa.lv jau 4 gadi! Hip-hip-urrā! Kolektīvās iepirkšanās portāls PerkamKopa.lv ir daļa no Draugiem.lv grupas un mēs patiesi lepojamies par savējo panākumiem un spēju veiksmīgi konkurēt šajā tirgū, kas ir diezgan piesātināts. 

PerkamKopa.lv vadītāja Līva Liepiņa, atskatoties uz aizvadīto gadu, pastāstīja par nozīmīgākajām lietām portāla attīstībā: “Esam attīstījuši preču sadaļu, atraduši uzticamus sadarbības partnerus, kuri nodrošina mums kvalitatīvu preču klāstu, zināmu zīmolu preces. Mums ir aktīva sadaļa - Ražots Latvijā, sadarbojamies ar vairāk kā 400 Latvijas ražotājiem - tā ir gan eko kosmētika, pārtikas produkti, pašāmāju dizaina lietas, Latvijas dizaineru apģērbi. 

Mums ir prieks, ka varam plašākam cilvēku lokam parādīt, cik daudz labu lietu top tepat Latvijā.” Līva atceras, ka tieši caur šo sadaļu ir pamanīti austersēņu audzēšanas komplekti, lielu atzinību no pircējiem ieguva Elīnas Muižnieces cepures ar latviešu raktiem un simboliem. Šie tik ir divi piemēri, kvalitatīvu izstrādājumu, ko rada mūsu pašu cilvēki ir daudz. Nākotnes plānos ir vairāk attīstīt ceļojumu sadaļu.

Nākotnes plānos ir vairāk attīstīt ceļojumu sadaļu

Ikdienā darbs rit savu gaitu – vienmēr jauni piedāvājumi, draudzīgas cenas, aizkulisēs – dzīvespriecīgs un atraktīvs kolektīvs, taču dzimšanas dienas vienmēr ir kas īpašs, kad gribas citus iepriecināt vēl vairāk. Tieši tāpēc nu jau trešo gadu pēc kārtas PerkamKopa.lv ar saviem sadarbības partneriem rīkoja orientēšanās spēli un kā galveno balvu dāvināja ceļojumu. Šogad uzvarētāju komanda saņēma iespēju atpūsties Turcijā.

Spēles būtība- ar uzvedinošiem jautājumiem tika dotas norādes, kā atrast kādu no sadarbības partneriem, doties pie viņiem un izpildīt fotouzdevumu. Tie, kas izpildīja visus uzdevumus un atnāca uz noslēguma pasākumu koncertzālē Rīga – piedalījās izlozē par galveno balvu, kā arī daudzi saņēma simpātiju balvas no sadarbības partneriem. Noslēguma pasākumā visus uzrunāja improvizācijas teātra Spiediens aktieri, un ar dziesmām sirdis sildīja Rolands Ūdris no grupas "The Hobos".

Kā pasākuma noslēgumā teica vakara vadītāja, ir liela cerība, ka priecīgi ir visi, kas piedalījās, ka ne tikai balvas dod gandarījumu, ka arī pati spēle ir devusi iespēju interesanti pavadīt laiku un iepazīt jaunas lietas. Līva Liepiņa atzīst, ka viņai vislielākais gandarījums pēc šī pasākuma ir lietotāju sirsnīgās atsauksmes.

“Gribēju pateikt sirsnīgu paldies par šo foršo ideju, piedalījāmies es un māsa un mums gāja jautri!:) Ikdienā bieži netiekamies, jo katra dzīvojam savā pilsēta, bet šī bija fantastiska iespēja jautri pavadīt laiku kopā :)” – komanda "Pekstiņi"

Atraktīvi, smaidīgi, radoši bija visi dalībnieki, nav iespējams par uzvarētāju noteikt labāko, tāpēc to, kura komanda dosies uz Turciju, noteica veiksme – to vienkārši izlozēja.

Komandas B52 dalībnieki iespējams tagad jau ir sakravājuši koferus, ko tajā viņi liks iekša un kā vispār jūtas cilvēks, kurš tikko ir saņēmis dāvanā ceļojumu, to var apskatīt video.

18 cilvēkiem patīk

Vairāk