Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Februāris, 2015

Atrasts draugiem.lv: Sigulda, bebri un vētra 0

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Piedāvājam jums paklausīties kā dzied bebrs, ieskatīties Siguldā un izbaudīt vētras "Fēliks" video liecību, To visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Dabas spēks un varenība. Šogad stipri vēji un vētras mūs pārsteidz biežāk kā iepriekš. Viena no tādām nemierīgām dienām Liepājā iemūžināta video. 

Supernova – vērtēta gan atzinīgi, gan pelta. Tas ir ceļš uz Eirovīzijas pārstāvja noskaidrošanu, kas ikgadu izrādās viena no pārraidēm, ko it kā neviens neskatās, bet gandrīz visi visu zina. Atlasē piedalījās arī Rīgas bebrs. Uz nākamajām kārtām viņš netika, taču pasmaidīt lika kā žūrijai, tā arī skatītājiem.

Atzīšanās mīlestībā? Draugiem.lv lietotājs Reinis Janulis izveidojis video par savu pilsētu un raksta: "Šī ir mana pilsēta. Te es esmu dzimis, audzis, mīlējis, šķīries un atkal mīlējis. Mīlēt šeit var visu – svaigo gaisu, dabu, cilvēkus un to interesanto mijiedarbību starp lielajām tūrisma plūsmām un siguldiešiem. Tāda ir mana Sigulda."

67 cilvēkiem patīk

Vairāk