Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2015

Atrasts draugiem.lv 1

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Daudz esam runājuši par pāriem, kas satiekas, iepazīstas portālā, atrod viens otru, pēc tam apprecas un dzīvo mūžu laimīgi. Bet ne tikai divas sirdis satiekas draugiem.lv, šeit satiekas, piemēram, mūzika ar savu klausītāju. Anita Intaite ir diezgan savdabīga māksliniece, viņa pati savā mūzikas profilā raksta: "Kad biju vēl bērns, nerunāju daudz, jo vairāk pasauli izteicu citos veidos un krāju melodijas un pārdomas sevī. Laikam tieši tāpēc arī radu mūziku, jo, manuprāt, tā spēj izteikt vairāk kā vārdi, tā ir aktīva, tā iekustina ķermeni, sirdi, maņas, sajūtas, fantāziju.” Anitas jaunākais video ainās iemūžinātais muzikālais stāsts "Try Not To Speak" 

Dace daudz raksta... raksta tik daudz, ka savās dienasgrāmatās min, esot jāievieš sev pašai ierobežojumi, lai publicēto pārdomu nav par daudz. Esam arī Daces publikācijas izcēluši portāla sākumlapā un tie allaž iemanto citu lietotāju atzinību, tāpēc saprotam, ka viņa ir viena no tām, kuru vajag atļaut ieraudzīt pēc iespējas lielākai cilvēku daļai. Par ilūzijām, sapņiem, savstarpējām attiecībām un daudz ko citu Daces dienasgrāmatā.

Elīnas Kursītes galerijas “Piejūras/Pierobežas robežas pēdējie mohikāņi” - bildes, kas paliks kā vēstures liecības. Noteikti pievērs uzmanību bilžu aprakstiem, kas atklāj daļiņu no stāsta. 

74 cilvēkiem patīk

Vairāk