STEP UP

Ieteikt

Kas nosaka iedeguma rezultātu- solārija modelis vai lampu klase?

Iedeguma pamatā ir ultravioletā gaisma, kas sastāv no UV-A un UV-B starojuma, ja solārija lampas ir nostrādājušas vairāk kā 800h, tad krasi samazinās UV-A starojums, kura ietekmē ādas pigments melanīns paliek tumšāks, un āda nekļūst brūna, rodas tikai apsārtums. Sauļojoties vecās lampās Jūs tērējat savu naudu, laiku un sausiniet ādu....

Solārija lampas iedalās vairākās klasēs un cenu kategorijās, pirmā, pati lētākā klase ir ar ļoti mazu UVA starojumu un, lai iegūtu iedegumu, solārijs ir jāapmeklē ļoti daudz reizes. UVA ir līdz 40%.

Vidējās klases lampās UVA starojums ir līdz 45 %, kas nodrošina iedegumu, bet solārijs ir jāapmeklē vismaz 6 reizes, lai būtu labs iedeguma rezultāts.

Mēs savā sauļošanās studijā "STEP UP" izmantojam TIKAI premium klases lampas, kurām UVA starojums ir 47,44%, kas nodrošina to, ka jau pēc ceturtā apmeklējuma būs ļoti izteikts iedegums, ja neesat ar I ādas tipu.

Solārija studijā var atrasties milzīgs, moderns solārijs, bet ar lētām vai vecām lampām un iedegums būs nekāds. Mums pašiem patīk sauļoties un mēs gribam to darīt kvalitatīvi un efektīvi, tāpēc liekam uzsvaru uz kvalitatīvām solārija lampām un labiem sauļošanās krēmiem, kas ļoti veicina iedeguma rašanos un efektīvi mitrina ādu.