STEP UP

Ieteikt

Kas ir Vacu Step trenažieris!

gal_323166224_icongal_323166275_icon


Vakuuma trenažieris apvieno skrejceļu/steperi /velo trenažieri ar īpašu vakuuma kameru vidukļa augstumā. Vakuuma iedarbības rezultātā ātrāk notiek tauku sadegšana, turklāt zemādas dziļākajos slāņos pastiprinās asins cirkulācija, kas veicina vielmaiņu un taukaudu dalīšanos. Izmantojot visprogresīvākās tehnoloģijas apvieno kustību un vakuumu ar mērķi ļoti īsā laikā samazināt apjomu vienlaicīgi 3 problemātiskajās zonās - vēdera, sēžamvietas un kāju rajonā, kā arī kopumā uzlabot ādas stāvokli.Vakuums un pazemināts spiediens rada būtisku vielmaiņas uzlabošanos, bez smagas fiziskas piepūles.

Vakuuma terapija garantē panākumus, jo tā:
*  Aktivizē tauku šūnas
*  Uzlabo limfas un sārņu izvadīšanu
*  Paātrina kaloriju patēriņu
*  Panāk labvēlīgu ietekmi uz gremošanas sistēmu

    Lai uzlabotu, mums tik ļoti nepieciešamo, asinsriti „problemātiskajās zonās” mums ir vajadzīgs vakuums - atšķaidīšana. Treniņu laikā uz Vacu Step, muskuļu grupas ir spiestas sarauties. Tam neieciešama enerģija, kuru viņi izsmeļ no tuvākajām tauku šūnām. Vairākuma gadījumos ķermenim piedāvā papildus enerģiju. Toties problemātiskajās zonās (uz vēdera, uz kājām, sēžamvietas un iekšgurnu pusē) runa iet par enerģiju, kuru muskulatūra nepazīst kā enerģiju, jo šīs ķermeņa daļas, kā vienmēr ir no bieza tauku slāņa, kur slikti norit asinsrite. Vakuuma trenažieris piedāvā iespēju apstrādāt ar vakuumu apakšējo ķermeņa daļu (no vēdera un zemāk) vienlaicīgi turpināt treniņu uz Vacu ar vakuuma palīdzību augšējās ādas slāņos labāk norit asinsrite un muskulatūra saņem papildus enerģiju. Pateicoties skābekļa bagātinātām asinīm, kas plūst uz „problemātiskajām zonām” tiek aktivizēti un dedzināti tauki. Saistaudi reaģē uz palielinātu spiedienu, ko izraisa ienākošo asins daudzums, kā rezultātā šī reakcija atver limfmezglus un notiek sārņu un nogulšņu izvadīšana. Pozitīvais efekts ādai ir tas, ka sārņi ir izvadīti caur gremošanas sistēmas orgāniem. Rezultāts kļūst acīmredzams pēc nosvēršanās un nomērīšanās. Uzlabota asinsrite „problemātiskajās zonās” pēc treniņa ir izjūtama kā paaugstināta temperatūra. Kā rezultātā pat miera stāvoklī perifērie audi tiek labāk apgādāti ar asinīm. Treniņa laikā pulss nedrīkst iziet no aerobiskās robežas (110-125).

Rezultāts pēc 20 nodarbību kursa:
*  98% gadījumos ir novērojams līdz 30 cm ķermeņa apjoma zudums tauku nogulšņu problemātiskajās zonās (uz vēdera, sēžamvietas, gurniem un kājām);
*  svara samazinājums līdz 10 kg;
*  77% gadījumos pilnīgi pazūd celulīts.

Kontrindikācijas:
*  sirds mazspēja
*  elektrokardiostimulators
*  tromboze vai vēnu iekaisums
*  ļoti augsts/zems spiediens
*  stipra astma
*  epilepsija
*  grūtniecība

Kam domāts:
           Vakuuma terapija ir domāta tiem, kas grib nopietni un mērķtiecīgi patrināt tauku „sadedzināšanas” procesu „problemātiskajās zonās”. Atšķirībā no visiem citiem vingrinājumiem, kuru mērķis ir tauku dedzināšana, nodarbojoties ar Vacu Step tiek sasniegti faktiski rezultāti. Tauku dedzināšanas ātrums palielinās.

Papildus ieteikumi:
Ieteicams ēdienreizi ieturēt 1,5 stundu
pirms treniņa. Procedūras laikā ieteicams
izdzert 0,5 l negāzēta minerālūdens.