Veselības tūres

Ieteikt
 2

Kūres simbols - Tauriņš

kā taurenis
        es lidoju uz gaismu.... 

Taurenis ir ļoti spēcīgs simbols daudzās kultūrās tas simbolizē prieku, ilgu mūžu, brīvību un cerību. Leģenda vēsta, ka tauriņi nodod ikvienu vēlēšanos tālāk debesīm.
Ingas stāsts: "Reiz mēs sēdējām dārzā šūpolēs, runājām par veselības kūrēm. Tad Tu, Ilzīt, ieminējies, ka mums vajadzīgs simbols…un pie mums atlidoja tauriņš….tā tas tauriņš man dzīvo pa galvu un nu jau esam to pieņēmušas kā savas kūres simbolu. Ceram, ka tauriņi dos spēku, prieku arī mūsu klientiem!"
Taurenis simbolizē cilvēka dvēseli, tas ir psihes simbols. Trīs stāvokļi taureņa attīstībā atbilst trijiem pakāpieniem dvēseles izaugsmē. Kāpura stadija atbilst vēl nepiedzimušam cilvēkam, kūniņas - cilvēks meklē ceļu un izkūņošanās brīdis, kad dzimst taurenis un paceļas spārnos, simbolizē arī dvēseles atmodu un pacelšanos debesīs. 
Mums tauriņš liek cerēt, ka katram veselības kūre būs kā tauriņa spārnu vēziens jaunam ceļam, enerģijas lādiņam. Kā nu kuram, citam īsākam lidojumam, bet citam iespējams garākam. Vienmēr mēs gaidīsim, lai sagatavotu ik katru jaunam spārnu vēzienam! 

      txt_223419_uber
                                                                                                                              Foto: Zane Bērziņa