Veselības tūres

Ieteikt
 2

Veselības SPA

Mājīgā lauku SPA salonā šoreiz piedāvāsim procedūras tavai veselībai un skaistumam:

Sejas skaistumkopšanas rituāls ar dabīgo kosmētiku Dr. Hauschka , 1 h (30 EUR)
Procedūrā tiek izmantota lieliskā, dabiskā un efektīvā kosmētika Dr. Hauschkas. Tās laikā tiek veikta limfas stimulācija gan ar rokām, gan ar otiņu palīdzību, tiek liktas kompreses un maska atbilstoši sejas tipam.
Dr. Hauschka kosmetoloģe dāvās jums visu savu uzmanību un profesionalitāti. Viņa ne tikai labi pazīst Dr. Hauschka produktus, bet arī to sastāvu un efektivitāti apmācībai pie mums Badbollā (Vācijā), kas visām Dr. Hauschka kosmetoloģēm ir obligātas. Tāpēc ādas konsultācija vienmēr pieder pie procedūras. Jūs lutinās tieši ar tiem produktiem, kas atbilst jūsu pašreizējam ādas stāvoklim: ar ampulu kūri, masku, aromātiskām kompresēm, ķermeņa eļļām un krēmiem.
/Kosmētiķe un aromterapijas speciāliste ar 20 gadu pieredzi Sandra Bergmane/

Aromterapija ar masāžu un sejas masku, 1 h (30 EUR)
Aromterapijas procedūrā katram klientam individuāli tiek piemeklētas ēteriskās eļļas, kuras izmanto procedūrā. Tiek veikta sejas, dekoltē, roku, plecu un galvas masāža. Procedūras nobeigumā - atbilstoša maska sejai.
/Kosmētiķe un aromterapijas speciāliste ar 20 gadu pieredzi Sandra Bergmane/

Masāža, 1h (viss ķermenis) vai 1/2h (mugura) (25 vai 15 EUR)
Ķermeņa masāža tiek pielāgota katram individuāli. Masāža ir lielisks veids kā atslābināt ķermeni un prātu ar visiem klasiskās masāžas paņēmieniem - glaudi, maidzīšanu, berzi un vibrāciju. Smaržīgas dabīgās eļļas un atslābinoša mūzika aizvedīs jūs neaizmirstamā ceļojumā prom no ikdienas. Tās laikā tiek atbrīvoti muskuļi no sasprindzinājuma, uzlabojas asinsrite, tiek stimulēta limfas plūsma, izvadīti toksīni. Masāžas laikā atkarībā no katra vajadzībām tiek veikta arī aktīvo/akupresūras punktu stimulācija enerģijas atjaunošanai.
/Masiere, fizioterapeite Indra Pētersone/

Pīlings un masāža, 1,5 h (35 EUR)
Pirms visa ķermeņa masāžas tiks veikts kārtīgs ķermeņa pīlīngs vēl dziļākai ķermeņa ādas attīrīšanai, asinsrites uzlabošanai un dziļai ādas pabarošanai ar dabīgu masāžas eļļu. 
/Masiere, fizioterapeite Indra Pētersone/

Šokolādes masāža, 1,5 h (35 EUR)
Šokolādes smarža ir brīnumlīdzeklis stresa mazināšanai un laimes hormona vairošanai. Līdz ar to papildus masāžas lieliskajiem ieguvumiem, varēsiet arī izbaudīt šokolādes smaržu, atsvaidzināt ādu un iegūt sev kārtīgu prieka devu! 
/Masiere, fizioterapeite Indra Pētersone/