Liellopu gaļas sautējums ar rudens dārzeņiem
1 attēls • 27. feb 2013 09:50
Gatavo Dzintars Šteinbergs-Ozoliņš, ēst gatavot mīlētājs, dekorators mākslinieks
Aromātisks ziemas sautējums – ass, sulīgs un saldens. Gaļa pirms apcepšanas ir marinēta spēcīgās ziemas garšvielās – rozmarīnā, kadiķogās, Latvijas ziemas ķiplokos. Tad ātri apcepta bez taukvielām un sautēta ļoti nelielā ūdens daudzumā. Kad gaļa jau gandrīz gatava, tai pievienoti krāsaini dārzeņi – burkāns, kālis, pa...VairākGatavo Dzintars Šteinbergs-Ozoliņš, ēst gatavot mīlētājs, dekorators mākslinieks
Aromātisks ziemas sautējums – ass, sulīgs un saldens. Gaļa pirms apcepšanas ir marinēta spēcīgās ziemas garšvielās – rozmarīnā, kadiķogās, Latvijas ziemas ķiplokos. Tad ātri apcepta bez taukvielām un sautēta ļoti nelielā ūdens daudzumā. Kad gaļa jau gandrīz gatava, tai pievienoti krāsaini dārzeņi – burkāns, kālis, paprika.
Pagatavošanai nepieciešamās sastāvdaļas un pagatavošanas soļi atrodami http://www.piegalda.lv/zurnala_receptes/…
Lai labi garšo