Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Augusts, 2013

Vilki auzās 7

Draugiem.lv grupas kolektīvam ir vairāki tradicionāli pasākumi gadā un auto orientēšanās sacensības „Vilki” ir viens no tiem.

Spēles aplikācija

Spēles būtība - braucot uz pasākuma norises vietu, izveidot un realizēt punktu savākšanas stratēģiju. Uzvar komanda ar visvairāk savāktajiem punktiem. Šim nolūkam ir izstrādāta speciāla iPhone un Android aplikācija.

Papildus šai sacensībai ir jāizspēlē vairākas spēles. Piemēram, spēlē trijstūris uzdevums bija komandām novietoties tādā attālumā vienai no otras, lai izveidotos vienādmalu trijstūris, kam malas garums ir vismaz 1km. Vai arī bilžu spēle - 20 minūšu laikā iepēdot pēc iespējas vairākās vietās, kas redzamas objektu galerijā, kura notika šķērsojot Lietuvas robežu. Un nobeigumā bija spēle, kuras uzdevums, mežā orientējoties pēc kartes, nokļūt līdz telšu pilsētiņai, pa ceļam iepēdojot pēc iespējas vairāk kontrolpunktos.

Spēles galvenā balva ir ceļojums ar uzdevumu uz Barselonu visiem komandas dalībniekiem. "Pēc pagājušā gada trešās vietas iegūšanas bija skaidrs, ka komandas pilota un stūrmaņa sadarbība ir ļoti veiksmīga. Uzvara tikai nedaudz izslīdēja no rokām. Tāpēc šī gada stratēģija bija skaidra- nemainām veiksmīgo komplektāciju. Bez kārtīgas pārliecības par uzvaru jau pirms brauciena, protams, arī neiztikt. Tāpēc bija nolemts līdzi ņemt mūsu jaukās un neatlaidīgās kolēģes ar ko doties uz saulaino Barselonu." - stāsta uzvarētāju komanda.

Komandas noskaņojums bija priecīgs un cerību pilns.
"Tomēr tik viegli, kā bija domāts, nemaz negāja. Lai nopelnītu uzvaru, nācās skriet caur nātrēm, lēkt pāri (un ieķerties) elektriskajā govju ganā, brist cauri kukurūzas laukiem un riskanti ātri (bet pietiekoši apdomīgi) braukt pa grants segumu. Galapunktā bija gandarījums par paveikto un arī mazliet vilšanās sajūta, ka nepaspējām izpildīt visus uzdevumus (nokavējām orientēšanos mežā). Tomēr komandas noskaņojums bija priecīgs un cerību pilns."
Uzvarētāju komanda “Nav ieradušies”
"Dzirdot piektās un ceturtās vietas ieguvējus, pēc tam trešās un visbeidzot arī otrās, iekšēji atskanēja kliedziens "JĀ! IR!". Gadu gaidītais pasākums ir izdevies un ir iegūta augstākā vieta! Kas var būt vēl saldāks par uzvaras garšu?"

Kā pagājušā gada uzvarētājiem gāja Barselonā, lasi rakstā Balvā Barselona

33 cilvēkiem patīk

Vairāk