Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūlijs, 2013

Septiņgadīga meitene izveido draugiem.lv ievadlapu 131

Vai zini, ar ko Latvijā zīmīgs 1.jūnijs? Protams- tā ir Bērnu aizsardzības diena un pirmo reizi draugiem.lv vēsturē portāla ievadlapas dizains bija nevis mūsu mākslinieku veidots, bet gan zīmēts ar bērna roku. 

Iesūtītie darbi

Mēs saņēmām vairāk kā pusotru tūkstoti dizainu, bet izvēlēties varējām tikai vienu. Ņēmām vērā gan zīmējuma piemērotību ievadlapai, gan idejas oriģinalitāti, gan izpildījumu un, protams, arī lietotāju balsojumu. Konkursā uzvarējām mēs visi, tas sniedza patiesu gandarījumu, bet lielo iespēju- veselu dienu būt par draugiem.lv ievadlapas dizaina autoru- mēs piešķīrām Līvai Freimanei (7 gadi). 

“Esmu ļoti, ļoti priecīga!” sajūsmā iesaucās Līva, uzzinot, ka ir uzvarējusi konkursā. Viņa stāsta, ka viņu apsveica ne tikai klasesbiedri, bet pat skolotāji.  

“Līva, kā jau visi bērni, zina stāstu par stārķi, kurš nes bērniņus. Tāpēc arī tāds zīmējums. Nekādas dziļākas domas viņai nebija zīmējot. Tikai pēc tam, ieliekot ielogošanās logu uz maisa, abas izdomājām, ka visi draugiem.lv lietotāji taču ir kādam bērni un visi esam aizsargājami. Pie stārķa maisā visi esam drošībā,” stāsta Līvas mamma Kristīne, piebilstot, ka bija arī uzvaras nepatīkamie brīži- vairāki negatīvi komentāri no svešiem cilvēkiem. 

Līva ir aktīva meitene, kura ne tikai zīmē, bet arī dejo tautas dejas, saņem apbalvojumus kaujas mākslā teikvando, kā arī ceļo un iet pārgājienos. Viņa mācās 2.klasē un jau ir pārcelta uz trešo. 

264 cilvēkiem patīk

Vairāk