Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūnijs, 2013

Labs darbs – meklēt internetā 22

“Mēs dzīvojam internetā, lai Tev tas nebūtu jādara,” vēsta interneta šova “Atrasts internetā” ieraksts draugiem.lv lapā. Un tā tas patiešām ir, jo nu jau vairāk kā gadu šarmantā Vita Bērziņa ar komandu- Agru Renci, Edgaru Bāliņu un Uģi Poli- to arī dara.

Katru pirmdienu un ceturtdienu raidījums “mūsdienīgiem jauniešiem” stāsta par visu aktuālo, kas notiek internetā – smieklīgi video, jauni sociālie mediji, gadījumi un negadījumi vai vienkārši jaunākās tendences. 

Kā tas sākās

Raidījuma pirmsākumi meklējami Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes studentu televīzijā, kura joprojām par sevi atgādina ar raidījumiem par studentu dzīvi un pat asprātīgām politiskajām video karikatūrām. 

Vita Bērziņa

Viss sākās ar Uģa ideju. Viņam jau kādu laiku bija plāns par foršu interneta šovu un, kad bijām labi sastrādājušies kopīgos studiju darbos, izlēma pieaicināt mani kā raidījuma vadītāju. Esam izgājuši cauri ļoti dažādiem posmiem, bet šobrīd esam atklājuši ideālo komandas kombināciju, kas ļoti labi strādā un, kā redzams, arī skatītājiem patīk - mums vienmērīgi aug Youtube kanāla abonentu skaits un esam jau pavisam tuvu 10'000! Ir skaidrs, ka lielu atspaidu devusi piedalīšanās Labajos darbos, jo cilvēki par mums uzzināja plašākā mērogā, mūs atbalstīja un aicināja to darīt arī savus draugus. Par šovu tiek saņemtas lieliskas atsauksmes un mums ir patiess prieks strādāt! Latiņu esam uzstādījuši diezgan augstu - divas šova epizodes nedēļā prasa ieguldīt lielu darbu, bet mēs īpaši lepojamies ar to, ka darām visu iespējamo, lai epizodes varētu filmēt. 

Ceram, ka "Atrasts Internetā" arī motivē mūsu skatītājus, kas pārsvarā ir jaunieši, uzzināt arvien vairāk interesantu lietu un izmantot visas plašās interneta iespējas. Liels paldies jāsaka arī McCann Live studijai, kuri mums pamatīgi nākuši pretī un ļāva filmēt šovu arī pirms uzvaras Labajos darbos, jo ticēja mūsu idejai.  Vispār ir skaidrs, ka tieši apkārtējo atbalsts spēlē ļoti lielu lomu mūsu attīstībā - regulāri saņemam vēstules draugiem.lv ar skatītāju ieteikumiem, laba vēlējumiem un pat saturu, kuru iekļaut kādā šova epizodē! Tas ļoti priecē un motivē darboties ar vēl lielāku sparu.” – stāsta raidījuma vadītāja Vita Bērziņa. 

Labi darbi 

Balva no draugiem.lv

Šogad labdarības projektā  “LabieDarbi.lv”  īpašu draugiem.lv balvu – 1 000 latus raidījuma popularizēšanai – saņēma tieši šovs “Atrasts internetā”, kuram tiks dota iespēja pievērst aizvien plašāku auditoriju. “Mēs, tiek kas dzīvojam internetā, ļoti novērtējam raidījuma kvalitāti. Prieks redzēt, ka jaunieši savā brīvajā laikā ir spējīgi radīt patiešām labu produktu. Balvu pasniedzam viņiem tikai viena iemesla pēc – tik labs darbs ir jāredz pēc iespējas vairāk cilvēkiem,” skaidro draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks. 

Draugiem.lv kā sociāli atbildīgs uzņēmums atbalsta vairākas sabiedriski nozīmīgas aktivitātes – kultūras pasākumus un iestādes, labdarības organizācijas un Latvijai nozīmīgus projektus. 

100 cilvēkiem patīk

Vairāk