Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Novembris, 2015

Skatuve Taviem īpašajiem talantiem 0

Draugiem.lv Skatuve ir vieta, kur savu talantu var parādīt mūziķi, aktieri, vieta, kur var uzdot jautājumus un saņemt atbildes no interesantiem cilvēkiem. 

Tas sākās šī gada pavasarī, kad uz Skatuves (toreiz to sauca "Draugiem.lv Mūzikas festivāls”) kāpa grupa Carnival Youth, kam sekoja Aminatas uzstāšānās pirms došanās uz Eirovīziju, pēc tam virkne Latvijas populārāko mūziķu tieši draugiem.lv lietotājiem.

Skatuves TOP 7 priekšnesumi (oktobrī)

Vēlāk Skatuve tika papildināta ar citiem žanriem - notika mūziķa Dona filmas "Ceļojums" pirmizrāde, saruna ar Ghetto games tēti Raimondu Elbakjanu, Nacionālā teātra un kino aktieri Jāni Āmani, kā arī improvizācijas tētra "Spiediens" interneta pirmizrāde. Netņemama šī projekta sastāvdaļa ir Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes studentu raidījums "Kivi". Tieši šie jaunieši gaismo, filmē, veic videomontāžu, lai uzstāšanās priecētu skatītājus.

Tagad viss tikai sāksies

Draugiem.lv Skatuve turpinās priecēt jūs ar labāko no Latvijas izklaides un kultūras, bet šī būs arī iespēja jaunajiem talatntiem pierādīt sevi - kāpjot uz skatuves dēļiem! 

"Šis projekts ir interesants visiem - portāla lietotājiem tiek gabaliņš no mākslinieku uzstāšanās, māksliniekam tiek pievērsta īpaša uzmanība, izceļot viņu veselu dienu titullapā, kā arī piedāvājot aicināt cilvēkus uz saviem pasākumiem klātienē, savukārt portāla veidotājiem ir vienkārši prieks, ka abi iepriekšminētie ir gandarīti," Skatuves ideju pamato draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks, piebilstot, ka gribot redzēt projektu arī kā atspēriena punktu vēl nezināmiem māksliniekiem.

Ja esi mūziķis, aktieris, filmu veidotājs vai kāda cita īpaša talanta īpašnieks, tad piesakies un iespējams tieši Tevi redzēs vairāki simti tūkstošu cilvēku Latvijā un ārpus tās.

21 cilvēkam patīk

Vairāk