Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Augusts, 2015

Bildes. Tikai bildes. 4

Draugiem.lv vērtību sienu rotā uzraksts – par eksperimentiem. Zinām, ka dažkārt mūsu eksperimenti mēdz pārvērsties jūsu dusmu izvirdumā, tomēr nekļūdās jau tikai tie, kas neko nedara. 

Kāpēc vajadzīga vēl viena aplikācija, ja bildes jau ir pieejamas draugiem.lv aplikācijā? Mobilo projektu vadītājs Rihards Ščeredins iezīmē jaunās aplikācijas priekšrocības:” Ir vairāki iemesli kāpēc viena nolūka aplikācijas šobrīd iekaro mobilās platformas. Izmantot vairākas aplikācijas paralēli un pārslēgties starp tām, ir ērtāk un vienkāršāk, nekā atvērt vienu daudzfunkcionālu aplikāciju ar N sadaļām. Jo vienkāršāka ir aplikācija, jo mazāk laika tā patērē. Tātad, ja Tu vēlies ātri pievienot bildi vai arī vienkārši apskatīties draugu fotogrāfijas, Tu to vari izdarīt daudz ātrāk un vienkāršāk.”

Saprotams, ka aplikācija, kas balstīta uz vienu portāla sadaļu, iespējama tikai tad, ja šī sadaļa ir populāra. Galeriju sadaļu katru dienu apmeklē gandrīz 200 tūkstoši draugiem.lv lietotāju. Katru dienu draugiem.lv galerijās tiek pievienots vairāk kā 100 tūkstoši bilžu, bet dienā apskatīti vismaz desmit miljoni fotogrāfiju. Ar šādiem skaitļiem lepoties var retais portāls Latvijā, bet mēs taču runājam tikai par vienu sadaļu. Tā noteikti ir pelnījusi savu aplikāciju. Vismaz kā eksperimentu.

Paredzot jautājumu, vai bilžu aplikācijai sekos citas, piemēram, vēstuļu aplikācija, atbilde ir – šobrīd tādu plānu nav, bet jau rīt var parādīties. Lielā mērā tos noteiks arī tas, cik Bildes būs pieprasītas un iecienītas.

Izmēģini jauno aplikāciju Andriod telefoniem

33 cilvēkiem patīk

Vairāk