Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Novembris, 2016

Jautā? Mēs atbildēsim. 1

Portālā darbojas Palīdzības sadaļa, kur katrs var pieteikt kādu savu ķibeli, ziņot par kļūdu portālā vai kādām nekārtībām. 
Tāpat, izmantojot šo sadaļu Oranžērijā, katram ir iespēja pajautāt ko tādu, kas nav gluži tehniskas dabas jautājums, kļūdas pieteikums, bet vienkārša cilvēciska ziņkārība par to, kas notiek portālā, kas notiek Draugiem Group. Nevaram apsolīt, ka ikviens iesūtītais jautājums tiks atbildēts publiski, bet bez atbildes nepaliks gan neviens.

Bieži vien runā plūsmā redzu kādu sev interesējošu recepti, bet ātri vien tā pazūd un vēlāk nemāku to vairs atrast!

Runā plūsmā redzamos ierakstus katrs var atzīmēt ar Man patīk, Ieteikt draugiem vai arī pievienot atzīmētajiem. Lai kādu ierakstu pēc tam ērtāk atrastu, iesaku to pievienot atzīmētajiem, jo pēc tam tie visi ir atrodami vienkopus atsevišķā sadaļā un turklāt tad tur būs ieraksti, ko patiesi esi atzinis par sev noderīgiem. Tos vari atzīmēt arī no mobilajām aplikācijā

Taču atsevišķā sadaļā savā profilā vari redzēt arī tos ierakstus, kam esi spiedis Man patīk, arī tas ir veids, kā atrast ko tādu, kas ir licies noderīgs un esi tam izteicis atzinību, spiežot uz sirsniņas.

Ja zini, ka kaut ko pašam interesantu esi ieteicis draugiem, tad to varēsi atrast, ja atvērsi savu runā plūsmu, kur rādās viss, ko esi pievienojis pats un kam esi nospiedis pogu „Ieteikt”. 

Visi šie veidi var noderēt, bet, kā jau minēju, tomēr vislabāk ir vērtīgo no Runā plūsmas pievienot atzīmētajiem.

19 cilvēkiem patīk

Vairāk