Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Novembris, 2016

Atrasts draugiem.lv - sveiks ķirbi 1

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv, atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Ko Tu darītu, ja Tev dotu iespēju iegūt visas pasaules bagātības, bet ar noteikumu, ka tad jāpaliek vienam? Vai piekristu? Vai gan bagātībām ir vērtība, ja līdzās nav tuvu cilvēku, draugu? Mēs atbildi visi jau nojaušam, ka pat viskrāšņākās lietas nav ne plika graša vērtas, ja nav, ar ko dalīties tajā. Draudzīgs portāls ir par draudzību, par attiecībām, par kopīgi dalītu prieku un piedzīvojumiem, tāpēc šomēnes mūs ļoti uzrunāja kāds video – draugu ceļojums uz Portugāli.  

Ziemassvētki tuvojas, visi raksta vēstules Vecītim, bet viņš jau pamazāk komplektē dāvanu maisus, taisa sarakstus ar tiem, kam dāvanas, kam žagari. Lai dabūtu mantiņu, būs jāskaita pantiņi! Varbūt šis varētu būt viens no tiem, kas iederēsies pie eglītes? Iemāciet no galvas, nelasi no viedtālruņa!

Viena no mēneša aktualitātēm – ķirbji! Tiek svērtas un meklētas lielākās rudens ogas, visapkārt ķirbju biezzupu receptes, Helovīnu gaidas, kompoti un rudens dekori. Un ko tur brīnīties? Ķirbji ir saauguši pilni dārzi, raža novākta, ir īstais ķirbju laiks!

109 cilvēkiem patīk

Vairāk