Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Janvāris, 2014

Vērtību svētki 7

Svētku gaidīšanas laiks, pārdomu brīdis un atskats uz to, kas šajā gadā izdevies labi un kas ļoti labi. Draugiem.lv grupas cilvēki strādā ar lielu atdevi un ik dienu apliecina ar saviem darbiem, ka uzņēmuma izvirzītās vērtības nav tikai sienas dekors birojā, bet patiesi ir vērtība arī ikvienā no viņiem.

Draudzīgi, godīgi, radoši, aizrautīgi, par eksperimentiem, atvērti zināšanām, iedvesmojoši un tādi, kas domā globāli- tādi ir cilvēki, kas ik rītu ver Ziedleju biroja durvis. Neaizmirst pateikt paldies par paveikto, iedrošināt jauniem izaicinājumiem, to nekad neaizmirst grupas uzņēmumu vadītāji.


Draugiem.lv grupas Ziemas balle jau ir notikusi, kas šoreiz ar tēmu- disco. Šajā Oranžērijā arī Tev ir iespēja ielūkoties, kā tad nosvinēts ir šis gads, redzēt tos, kas ar savu veikumu ir jo īpaši pierādījuši sevi, iedvesmojuši citus. Ir tādi, kas izmēģinājuši jaunas darba metodes ikdienā, ir tādi, kas pašaizliedzīgi ir pieveikuši milzīgus darba kalnus, kas pierādījuši sevi kā īpaši atsaucīgus, izpalīdzīgus un visbeidzot ar to, ka ir uzņēmušies iniciatīvu, aicinot atbrīvoties no kaitīgā ieraduma- smēķēšanas, turklāt ar panākumiem- par 5 brīviem cilvēkiem tagad ir vairāk. Laba gada bilance, laba sajūta nākamajam gadam, un lai tā ir ne tikai Draugiem.lv grupas cilvēkiem, bet arī Tev, mans lasītāj!

30 cilvēkiem patīk

Vairāk