Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Novembris, 2016

Rasēna kustību prieki 0

Nav noslēpums, ka mūsdienās sēdošs dzīvesveids arvien vairāk sāk pārņemt mūsu ikdienu, bet mēs, draugiem.lv, vienmēr esam bijuši par kustībām – ne velti gan atbalstām, gan paši regulāri piedalāmies dažādos sportiskos pasākumus. Tāpēc šķita tikai loģiski nākt talkā arī Rīgas Piena kombinātam un Rasēnam, lai jautrā veidā apvienotu sērfošanu internetā ar kārtīgu izkustēšanos.

Projekta doma ir gaužām vienkārša - lai pelnītu balvas, ir jākustas! Tajā var piedalīties ikviens jaunietis un jauniete līdz 15 gadu vecumam. Viss, kas nepieciešams spēlei, ir dators un strādājoša iebūvētā kamera. Spēlētājs varēs iejusties virtuālās realitātes vidē un pats saviem spēkiem ar dažādu kustību palīdzību ķert spēles monētas, kas palīdzēs tikt pie balvām.

Balvu fondā sakrituši tādi labumi kā GoPro kamera, iPad Mini, skrituļdēlis, skrejritenis, giroskūteris un veselas 5 Snap polaroīda kameras, kuras saņems katras nedēļas visvairāk balsu saņēmušā video autors. Jo kustēties nozīmē dzīvot aktīvi! Tas ir ne tikai veselīgi, bet arī ļoti jautri!

Projektam var pieteikties līdz 21. novembrim. 

32 cilvēkiem patīk

Vairāk