Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2016

Atrasts draugiem.lv - vasara nebeigsies nekad 6

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv, atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Nāk rudens, nāk lietainākas dienas un tumšāki vakari, nāk laiks, kad ieslīgt dīvānā ar kādu lasāmvielu, ir vairāk vaļas. Draugiem.lv sadaļā Raksti ir daudz lasāmvielas par dažādām tēmām, no kurām vari sekot līdzi visām, bet vari atzīmēt dažas, kas Tevi interesē vairāk. Bet vēl Tu vari arī rakstīt un publicēt savus darbus citiem lietotājiem. Un ne mazums tādu, kas to jau dara. Viena no mūsu autorēm ir Dace Pavloviča, te kāds no viņas rakstiem, pārdomas. 

Sēnes, ogas, sūnas lietus pielijušas, migla, putni, zvēri – daba nebeidz pārsteigt, bet cilvēks nebeidz to fotografēt. Nu jau galerijās jaušamas rudenīgas vēsmas, bet tik un tā tas viss ir tik ļoti, ļoti skaisti. Padalieties komentāros arī ar savām skaistajām dabas bildēm.

Grupai Bet Bet 25 gadu jubileja, par ko mēs no sirds priecājamies un sveicam gan pašus grupas dalībniekus, gan viņu fanus. Klausies dziesmas, apskati, kā puišiem gājis jubilejas koncertturē, seko mūzikas profilam, jo mēs ceram un vēlam, lai Bet Bet darbība neapsīkst, lai ir jaunas dziesmas, lai ir vecas dziesmas jaunās skaņās, lai arī vecas dziesmas vecās skaņās, lai daudz klausītāju un viņu mīlestības. Daudz laimes!

47 cilvēkiem patīk

Vairāk