Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2016

ZigZagā uz Islandi 6

Draugiem.lv 27.augustā saviem lietotājiem organizēja auto orientēšanās pasākumu ZigZags – tā ir spēle, kurā dalībniekiem jābrauc uz kartē norādītiem punktiem un jāizpilda kāds uzdevums, tādejādi krājot punktus. Kam punktu visvairāk – tas ir spēles uzvarētājs un brauc uz Islandi. 

Spēle norisinājās Vidzemē un var droši teikt, ka tas izdevies tieši tik lielisks, cik cerēts. Draugiem.lv ir draudzīgs „zvērs”, kurš savā ikdienā dzīvo internetā, taču reizi pa reizei nenāk par ļaunu kaut ko dzīvē pamainīt.

                      Noskaties komandas "Mikslītis" Draugu ZigZaga videoreportāžu 

Mēs regulāri tiekamies ar saviem lietotājiem, iesaistām viņus portāla pilnveidošanas procesā un piedāvājam dažādas izklaides iespējas interneta vidē, tomēr jau kādu laiku domājām par to, ka “jāizkāpj” no interneta rāmjiem. Auto orientēšanās Latvijā kļūst aizvien populārāka un draugiem.lv komanda jau desmit gadus rīko šādu pasākumu saviem kolēģiem no Draugiem Group. Azarts ir milzīgs, un kolēģu atsauksmes vienmēr vispozitīvākās, tāpēc nolēmām, ka nav ko turēt sveci zem pūra - uzkrātā pieredze jāpiedāvā arī mūsu lietotājiem", par Draugu ZigZaga tapšanas ideju stāsta draugiem.lv direktore Liene Grenevica.

Draugu ZigZags tika veidots sadarbībā ar Bite Latvija, bet oficiālais radio - StarFm, kuru klausoties spēles dienā, dalībnieki varēja sekot līdzi vērtīgai informācijai. 

Pārliecinošu uzvaru spēlē ieguva komanda "Kaktusa pieskāriens"

Nu viss ir beidzies – uzvarētāji noskaidroti, tagad mēs jau zinām tos laimīgos, kuri brauks ceļojumā uz Islandi, sadalītas arī citas balvas.

                     Aplūko visu komandu rezultātus un padalies ar savām bildēm

37 cilvēkiem patīk

Vairāk