Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Augusts, 2016

Atrasts draugiem.lv - vasara 2

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv, atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Vasara – festivālu laiks. Daļa jau ir aiz muguras, vēl daļa gaida savus apmeklētājus. Citi festivālus apmeklē, citi tajos uzstājas, bet citi veido dziesmas par šo tēmu. Grupa Ryga sadarbībā ar bērnu popgrupu Dzeguzīte kopā ierakstījuši dziesmu „Summer fest”, bet tās videoklipu grupas līderis Mārcis Judzis nofilmējis ar savu viedtālruni. Uzzini vairāk un noklausies dziesmu.

Draugiem.lv Ceļojumu sadaļā Austra Pleša dalās ar savu piedzīvojumiem pilno braucienu uz kaimiņzemi Igauniju, Tallinu. Jauni draugi, dažādi apmeklēti apskates objekti, ballītes, pankūkas un daudz kā cita – viss kopumā 40 Eur. Arī tad, ja neesi plānojis doties uz Tallinu tuvākajā laikā, izlasi, kā tur Austrai gājis, ļoti pozitīvs raksts.

Svaigas dilles, gurķīši, ogas, zirņi un pupas, āboli, tomātu ķekari... kas vēl? Ko vēl mums daba dāvā vasaras laikā? Nu ja, ogošanas un sēņošanas prieku mežā. Vai Tu jau biji? Ko labu salasīji?

106 cilvēkiem patīk

Vairāk