Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūnijs, 2013

Lielveikals mājās 14

Iepirkšanās internetā vienai daļai cilvēku ir ikdiena, viņi pat ir aizmirsuši, kā to dara lielveikalā, jo pat pārtiku un mājsaimniecības preces pasūta uz mājām. 

“Uzņēmējiem nav jāizklaidē, bet gan jāapkalpo savi klienti viņiem ērtā veidā,”  lielveikala funkcijas ieviešanu skaidro draugiem.lv radošais direktors Guntars Meluškāns, piebilstot, ka ieviest šo funkcionalitāti jau kādu laiku lūdza gan Lapu īpašnieki, gan potenciālie veikala klienti. 

Veikalu var izveidot ikviens Lapas īpašnieks, ja vien ir saņēmis oficiālās lapas statusu, kas apliecina, ka uzņēmums patiešām ir īsts. “Nenoliedzami, tas padara iepirkšanos drošāku,” stāsta projekta vadītājs Kaspars Kaļķis, piebilstot, ka draugiem.lv rūpīgi sekos līdzi, lai oficiālajos veikalos darījumi notiek godīgi. 

Oranžērija veica eksperimentu un pasūtīja veikalā “Swiss Beauty” sejas krēmu. Pēc pogas pasūtīt nospiešanas nepagāja ne piecas minūtes, kad zvanīja pārdevējs un vienojāmies par piegādes vietu – draugiem.lv birojs Mārupē, Ziedleju ielā 1. Nepilnas pusotras stundas laikā pārdevējs bija klāt, pieņēma samaksu skaidrā naudā, izrakstot kvīti un darījums noticis, turklāt pārdevējs vēl uzdāvināja nelielu dāvaniņu. “Protams, mēs nevaram apgalvot, ka visi veikalnieki strādās ātri un piegādes būs zibenīgas, tas atkarīgs no katra pārdevēja,” eksperimenta rezultātus skaidro Kaspars, piebilstot, ka pavisam drīz tiks ieviesta arī reitingu sistēma, kurā paši lietotāji varēs novērtēt, kāda ir bijusi sadarbība ar pārdevēju, tādejādi daloties savā pieredzē ar citiem pircējiem.

Latvijās ražotas preces

Lapu Lielveikalā var iegādāties visdažādākās preces – sākot no dažādiem sīkumiem līdz pat viedtālruņiem vai auto rezerves daļām. “Protams, mums gribētos, lai lielveikalā parādītos aizvien vairāk Latvijā ražotas preces – mums taču ir tik daudz amatnieku un meistaru,” stāsta Kaspars. Tāpat Lielveikalā būs īpaša vieta, kur draugiem.lv komanda izcels Latvijā radītās lietas vai vienkārši interesantus atradumus. “Būs daudz jaunumu, kurus ieviesīsim, lai pircēju un pārdevēju dzīvi padarītu ērtāku,” sola Kaspars.  

Latvijā visstraujāk augošais lielveikals atrodams sadaļā - lapas.

Draugiem.lv Lielveikals aicina – ja esi pircējs vai pārdevējs, uzraksti tepat komentāros, kādu Tu gribētu redzēt savu ideālo veikalu!

56 cilvēkiem patīk

Vairāk