Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Maijs, 2015

Pelni naudu tērējot 7

Iepirkties ir ikdienišķa darbība ikvienam – kurš pērk vairāk, kurš mazāk, to nosaka katra rocība, bet fakts kā tāds, ka mēs to darām visi. 

Atlaides un dažādas lojalitātes programmas ir pircējam patīkams žests no tirgotāja vai pakalpojuma sniedzēja un nu jau tas vairs nav nekāds retums, to piedāvā gandrīz ikviens veikalu tīkls. Taču pirkumi internetā ir pavisam cits stāsts, vismaz pie mums Latvijā – ja atlaides ir sastopamas gana bieži, tad lojalitātes programmas gan ne. Draugiem.lv grupas paspārnē ir radies risinājums, tagad arī pircējiem internetā ir sava programma, kas ļauj iepirkties un par to krāt punktus, ko pārvērst naudā citiem pirkumiem. Iepazīsimies – Points Back!

Kā tas strādā?

Iepērkoties Points Back tīkla veikalos internetā, Tu krāj punktus, pēc tam punkti pārvēršas par naudu, ko izmantot citiem pirkumiem.

Kļūstot par sekotāju Points Back draugiem.lv lapā, ērti un ātri uzzināsi par jauniem piedāvājumiem un jaunām iespējām krāt un pēc tam jau arī tērēt Points Back punktus.

Kādos interneta veikalos darbojas šī programma?

Points Back ir pašā ceļa sākumā un šobrīd piedāvā iespēju punktus saņemt par pirkumiem draugiem.lv, perkamkopa.lv, uzvelckreklu.lv, bernulietas.lv, kā arī eKase.lv, taču šis veikalu tīkls tiks papildināts arvien ar jaunām iepirkšanās vietām, un šī projekta veidotāji, attīstītāji ir ļoti optimistiski noskaņoti. Biznesa klientu vadītājs Artis Rozentāls komentē: “Šobrīd no mūsu partneriem mēs esam saņēmuši tikai pozitīvas atsauksmes, tātad, es uzskatu, ka mēs esam uz pareizā ceļa.” 

Kā pievienot savu veikalu šai lojalitātes programmai?

Kļūt par Points Back sadarbības partneri ir pavisam vienkārši – iepazīsti šo programmu, izvērtē savus ieguvumus un kad esi pieņēmis lēmumu pievienoties – raksti vai zvani Points Back biznesa klientu vadītājam Artim Rozentālam un uzzināsi sīkāk, kas tieši ir darāms, lai Tavā interneta veikalā parādītos iespēja klientiem krāt punktus. Šī programma ir kā jauns mārketinga rīks interneta veikaliem, jauna iespēja padarīt savu pircēju lojālāku.

Points Back dibinātāja Laura Millere-Pikšena ar visu savu komandu šo sauc par gudrajiem pirkumiem internetā. Par to, kāpēc ir radīta šī programma, stāsta: “Kā jau tas mēdz notikt Draugiem.lv grupā – ja ir vajadzība, nav piedāvājuma, tad radām to paši. Latvijā pirkumiem internetā nekā tāda nebija, bet reālajā dzīvē cilvēkiem iespēja uzkrāt naudu par saviem pirkumiem ir gan vilinoša, gan arī noderīga, tas arī norādīja uz nepieciešamību ko tādu radīt un piedāvāt mūsu pašu interneta veikaliem. Mēs ļoti ceram, ka Points Back lojalitātes programmu novērtēs kā pircēji, tā arī tirgotāji.”

Iepērcies gudri, krāj naudu, to tērējot. Komentāros vari pievienot, kādos interneta veikalos Tu labprāt iepērcies un kuros vēlētos krāt Points Back punktus, mēs viņus uzrunāsim.

19 cilvēkiem patīk

Vairāk