Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Decembris, 2015

Jautā? Mēs atbildam! 6

Portālā darbojas Palīdzības sadaļa, kur katrs var pieteikt kādu savu ķibeli, ziņot par kļūdu portālā vai kādām nekārtībām. Reizēm saņemam vienus un tos pašus jautājumus no vairākiem lietotājiem, kas liek domāt, ka atbilde uz tiem varētu būt interesanta lielākai lietotāju grupai. 
Tāpat, izmantojot šo sadaļu Oranžērijā, katram ir iespēja pajautāt ko tādu, kas nav gluži tehniskas dabas jautājums, kļūdas pieteikums, bet vienkārša cilvēciska ziņkārība par to, kas notiek portālā, kas notiek Draugiem.lv grupā. Nevaram apsolīt, ka ikviens iesūtītais jautājums tiks atbildēts publiski, bet bez atbildes nepaliks gan neviens. 

Kāpēc lapā nevaru atrast draugiem.lv tālruņa numuru? Kā tad es varu sazināties ar administrāciju?

  • Atbild Santa Līce-Krūze, Klientu apkalpošanas vadītāja

Tālruņa numuru neesam norādījuši, jo lielākoties lietotāji ar mums sazinās tad, kad ir kādas ķibeles lapas izmantošanā - kaut kas nedarbojas, neveras, ziņo par viltus profiliem, un visas šīs lietas prasa problēmas izpēti, pārbaudīšanu, testēšanu un nav risināmas telefona sarunas laikā. Tāpēc labākais veids ir administrācijai rakstīt. Tas, ko iesakām, ja ir kādas neskaidrības, vispirms apskatīt Palīdzības sadaļu, iespējams, ka atbilde uz interesējošo jautājumu jau tajā ir sniegta. Palīdzības sadaļā arī iespēja nosūtīt savu individuālu kļūdas pieteikumu vai ierosinājumu. 

Iespēja sazināties ar administrāciju ir atrodama arī profila sākumlapā kreisajā sānā. Apskatot kāda cita lietotāja profilu, lapas kreisajā malā ir iespēja ziņot tautas policijai par konkrēto personu, ja tās uzvedība pārkāpj noteikumus vai arī ir aizdomas, ka tas ir viltus profils. Par nekorektām saņemtām vēstulēm vajag ziņot, izmantojot iespēju pie katras vēstules "ziņot par pārkāpumu", kas atrodama pie konkrētās vēstules, spiežot uz ikonas ar trīsstūri. Protams, vari arī vienkārši uzrakstīt mums e-pastu - draugiem@draugiem.lv. Ja nepieciešama palīdzība, skaidrojums vai arī vēlies padalīties ar savām domām, ierosinājumiem - sazinies ar mums!

Vai es varu un kā to izdarīt - pārvietot savas bildes atpakaļ datorā no draugiem.lv?

  • Atbild draugiem.lv galeriju sadaļas programmētājs Jānis Burvis.

Bildes, kas ir Tavā albumā, vari lejuplādēt arī datorā. Lai lejupielādētu galeriju, jāatver Manas galerijas. Tad jānospiež uz nosaukuma galerijai, kuru vēlaties lejupielādēt. Atvērsies skats ar galerijā esošajām bildēm un virs tām būs saite ar tekstu "Lejuplādēt galeriju". Ja vēlaties lejupielādēt tikai vienu bildi, tad atveriet sev interesējošo bildi, loga apakšā nospiediet uz daudzpunktes un izvēlieties "Lejuplādēt attēlu".

Noteikti gribu vērst uzmanību, ka, pievienojot bildes savam albumam, Tev ir iespēja izvēlēties, vai ļaut tās lejuplādēt arī citiem lietotājiem, kas dod iespēju ātri un ērti ar draugiem dalīties ar bildēm no kopīgiem pasākumiem. Bet katrs pats savus attēlus var lejuplādēt vienmēr. 

18 cilvēkiem patīk

Vairāk