Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Novembris, 2015

Jautā? Mēs atbildam! 13

Portālā darbojas Palīdzības sadaļa, kur katrs var pieteikt kādu savu ķibeli, ziņot par kļūdu portālā vai kādām nekārtībām. Reizēm saņemam vienus un tos pašus jautājumus no vairākiem lietotājiem, kas liek domāt, ka atbilde uz tiem varētu būt interesanta lielākai lietotāju grupai. 
Tāpat, izmantojot šo sadaļu Oranžērijā, katram ir iespēja pajautāt ko tādu, kas nav gluži tehniskas dabas jautājums, kļūdas pieteikums, bet vienkārša cilvēciska ziņkārība par to, kas notiek portālā, kas notiek Draugiem.lv grupā. Nevaram apsolīt, ka ikviens iesūtītais jautājums tiks atbildēts publiski, bet bez atbildes nepaliks gan neviens. 

Manu draugu profilā regulāri parādās bildes no Instagram, bet Instagram neredzu iespēju savienot to ar draugiem.lv. Kā viņi tās dabū savā profilā?

  • Atbild mobilo aplikāciju vadītājs Rihards Ščeredins

Lai dalītos ar savām Instagram uzņemtajām bildēm draugos, portāla pilnajā versijā draugiem.lv pie profila iestatījumiem dodies uz sadaļu "Sinhronizācija" un pie Instagram klikšķini "Pieslēgties", lai savienotu draugiem.lv profilu ar Instagram. Pēc tam, kad pēc aprakstītās pamācības būsi savienojis draugiem.lv profilu ar savu Instagram, visas bildes, ko pievienosi Instagram, automātiski parādīsies arī Tavā profilā. Šajā pašā sadaļā vari veikt sinhronizāciju arī ar Twitter vai Endomondo kontiem.

Jūsu darbiniekiem ir daudz dažādu bonusu – pusdienas, lekcijas, sporta zāle, dažādi pasākumi, ofisā tenisa un novusa galds. Tā visa šķiet tik daudz, ka gribētos zināt, pa kuru laiku cilvēki strādā?

  • Atbild reklāmas projektu vadītāja Sabīne Sviķe-Svitiņa
Es izmantoju piedāvātās uzņēmuma bonusa lietas, visaktīvāk - sporta zāles apmeklējumus, treniņu nodarbības, tās apmeklēju pēc darba vai brīvdienās tā, ka varu ērti savienot ar darbu. Man patīk, ka nav ierobežojumu laika ziņā, kad var apmeklēt, tāpēc var plānot apmeklējumus atkarībā no savas darba dienas un citiem pasākumiem, kurā laikā ērtāk doties pasportot. Iespējas un bonusi ir dažāda rakstura, ne visi visiem ir piemēroti un interesanti, tāpēc  katrs izvēlas to, kas piesaista uzmanību, un visi arī zina, ka darbs ir pirmajā vietā, ka laiks ir jāsaplāno tā, lai viena lieta netraucē otrai, kam palīdz gan mūsu elastīgais darba laiks, gan vadītāju atsaucīgā attieksme.

Kāpēc www.draugiem.lv ir tik neērti skatīties no mobilā tālruņa?

  • Atbild mobilo aplikāciju vadītājs Rihards Ščeredins

Pilnā portāla versija draugiem.lv paredzēta ērtai lietošanai no datora, tā kā telefona tehniskās iespējas atšķiras no datora, tad pilnā versija telefonā ir ne vien neērta, bet var darboties nepilnvērtīgi.  Esam izstrādājuši īpašas aplikācijas gan priekš iPhone, gan Android viedtālruņu lietotājiem un universālu mobilo versiju m.draugiem.lv, kas pieejama teju visiem mobilo tālruņu lietotājiem. Aplikāciju vari lejuplādēt AppStore vai GooglePlay, meklējot "Draugiem", bet mobilo versiju ver vaļā sava telefona pārlūkā, draugiem.lv vietā rakstot m.draugiem.lv.

21 cilvēkam patīk

Vairāk