Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2015

Dīdžejs ar dzīvām balsīm 0

Draugiem.lv Mūzikas festivalā uzstājās Dj Makree ar duetu Dvīnes un dziedātāju Edvardu Griezi.

Makree ir elektroniskās deju mūzikas dīdžejs un producents, kura darbības pirmsākumi meklējami 2011. gadā, kad pēc 2. vietas iegūšanas Kurzemes Dj konkursā, viņš uzsāka rezidentūru Ventspils naktsklubā KISS.

Turpmākos divus gadus spēlējot lielākajos Latvijas naktsklubos, un izdodot mūziku ar Latviešu, Britu un Zviedru mūzikas ierakstu kompānijām, šobrīd rezidē Latvijas populārākajā naktsklubā Coyote Fly, ik nedēļu ir dzirdams savā radiošovā Coyote Lifestyle.

Vasaras vidū Dj Makree klausītājiem piedāvāja savu jauno “2 Worlds” singlu sadarbībā ar dziedātāju Edvardu Griezi. "Pēc iepriekšējā singla "Clouds" veiksmīgajiem panākumiem Latvijā un ārzemēs, ar Edvardu vēlējāmies klausītājiem nodot līdzvērtīgu singlu. Tajā ir ieguldīgs ļoti liels darbs, un pirmās atsauksmes no Latvijā atzītiem dīdžejiem ir bijušas tikai pozitīvas," stāsta dziesmas producents Makree.

Makree iepriekšējais kopdarbs ar duetu Dvīnes šī gada aprīlī iekaroja iTunes topa 1. vietu, bet Edvarda Griezes kopdarbi ar mūziķi Rassell Youtube ir apskatīti vairākus simtus tūkstošu reižu.

Noskaties Dj Makree priekšnesumu Draugiem.lv Mūzikas festivalā  

32 cilvēkiem patīk

Vairāk