Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūlijs, 2015

Atrasts draugiem.lv 8

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Mēdz teikt, ka mīlestība iet caur vēderu. Vai arī valstis mēs iemīlam caur garšas kārpiņām? Droši vien tas katram citādi, bet nenoliedzami, ka vietējās virtuves iepazīšana ir svarīga sastāvdaļa ikvienā ceļojumā. Tāpēc mūsu uzmanību pievērsa kāds ceļojumu apraksts, kur draugiem.lv lietotājs Kaspars Tauriņš dalās savos gastronomiskajos piedzīvojumos Spānijā, Barselonā. 

Jau ne pirmo reizi mēs Jūs vedam uz virtuālu izstāžu zāli, jo prieks redzēt, ka daudzi lietotāji savus darbus publicē savos profilos, veidojot virtuālu portfolio. Šajā mēnesī Aldis Dobenbergs un viņa gleznas.

Dziesma uzrunā, aizkustina un daudziem tas ir veids, kā izteikties, kā parādīt savu dvēseli un kam veltīt savu dzīvi. Edgars Kreilis, šķiet, varētu būt viens no tiem, kura ikdienā, svētkos, dienā un naktī mūzikai, dziesmai ir ļoti liela nozīme. Paldies, Edgar, ka dalies ar savu talantu!

131 cilvēkam patīk

Vairāk