Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Maijs, 2015

No draugiem.lv uz televizora ekrāna 27

Neviens neskatās seriālu Ugunsgrēks, bet visi zina, kas tur notiek? Tas ir Latvijā gan daudz pelts, gan arī dikti mīlēts pašmāju seriāls, kurš nu jau tiek uzņemts vairāk kā 10 gadus. Draugiem.lv sadarbībā ar Skaties.lv norisinājās līdzinieku konkurss, kurā aicinājām atsaukties tos, kuri paši,  draugs, rads vai paziņa ir līdzīgi kādam no seriāla Ugunsgrēks varoņiem. 

Atsaucība bija liela, jāatzīst, ka daļai no pieteiktajiem dalībniekiem līdzība ar seriāla varoņiem bija visnotaļ apšaubāma, bet kas meklē, tas atrod – starp daudzajiem pieteikumiem tika atrast kāds, kas patiesi ir ne tikai līdzīgs, bet  pat brīžiem grūti atšķirams no “oriģināla”. 

Uzvarētājam bija iespēja piedalīties filmēšanā un pašam uz brīdi kļūt par dalībnieku seriālā. 14.aprīļa sērijā Danas miesassargs bija Kaspars, kurš arī ir šī līdzinieku konkursa uzvarētājs. Konkursā piedalījās bērnu mudināts, kuriem Fēliks ir viens no mīļākajiem seriāla varoņiem un tieši viņi pamanīja tēta līdzību ar vienu no galvenajiem tēliem. Pēc sarunas ar Kasparu ir saprotams, ka filmēšanās un iespēja redzēt daļu no tā, kā top seriāls, ir bijusi ļoti satraucoša un aizraujoša. 

Līdzība ir neapšaubāma un mēs aicinām arī Tevi par to pārliecināties – video no filmēšanas laukuma, kā arī paša Kaspara komentārs, par to, kā viņam gāja:

212 cilvēkiem patīk

Vairāk