Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Maijs, 2015

Jautrā truša nedarbi 6

Aprīlis ir pirmo pavasara darbu, bet vēl vairāk – pavasara nedarbu mēnesis. 

Tas sākas ar joku dienu, šogad turpinājās ar Lieldienām, bērzu sulas plūst, saulīte sāk sildīt, putni čivina koku zaros, bet prāts nesās uz draiskulībām...

Dusmas un prieks 1.aprīlī

Kas gan var būt labāks 1. aprīļa joks par sevis izjokošanu? Šogad mēs jums piedāvājām nomainīt kāda drauga vārdu, bet rezultātā pašam jokotājam nācās uz visu dienu kļūt par dīvaina vārda īpašnieku. Bija tādi, kas dusmojās, bet lielākoties bija jautri. Jaunais vārds bija redzams ne vien profilā, bet arī dažādās aktivitātēs, sūtīja vēstules, ievietoja galerijas – brīžiem likās, ka esam nonākuši pavisam svešā kompānijā. 

Lūk, ko par šo jociņu jūs mums rakstījāt:

  • Labdien! Joks ar tiem vārdiem ir izdevies jums:D MAN HUMORS GALĪGI NESTRĀDĀ ŠODIEN!!! Lūdzu, lūdzu, lūdzu gribu savu īsto vārdu atpakaļ, nedariet pāri! Ļaujiet nomainīt vārdu!!
  • Paldies, draugiem.lv par lielisko dienas sākumu!
  • Pirmā aprīļa joks ir izdevies, esam darbā pārsmējušies, puse draugi onlainā ar mainītiem vārdiem - asprātīgs joks.
  • Lai Jums visiem smieklīga šī diena!
  • Paldies par ļoti jauko 1.aprīļa joku!Tiešām izsmējos:D :D :D
  • Paldies par 1. aprīļa joku, tiešām sanāca smiekli:) :D
  • stulbenu bars, kada sakara jus man varat mainit vardu, man tas ir apvainojums, kretini jus, mainat fiksi atpakal, stulbas pabiras!
  • Lūdzu esiet tik laipni un noņemiet to stulbību ar joka uzvārdu! Tas nav smieklīgi!:@ Man vajag atpakaļ īsto vārdu un uzvārdu,jo jūsu portālā man jākomunicē ar nopietniem cilvēkiem,un tieši šodien.
  • eeeeeeeu,nu šitas ir riiiiiiiiktīgi smieklīgais aprīļa joks:D :D PALDIES par jautrību portālā!!!(hug) :D :D

Zaķi ar olām

Kā jau katru gadu mēs atkal rīkojām olu kaujas. Ik reizi mēs mazliet mainām noteikumus un pievienojam papildus iespējas, bet pats galvenais princips nemainās – uzvar tas, kuram stiprākas olas. Šogad olu kaujās piedalījās 124 870 draugiem.lv lietotāji un izcīnīja 8 662 305 kaujas. Tā kā TOPā nokļuva tikai tie, kam visvairāk stipro olu, līderi mainījās vairākas reizes dienā, bet tagad mēs varam izsludināt labākos no labākajiem. 

Olu kaujās uzvarēja Simona, kurai bija nepieciešamas 14 873 uzvaras, lai ar 478 stiprajām olām triumfētu olu kaujās. Apsveicam arī pārējos stipriniekus.

Par zaķiem ...

Vēl viena draiska atrakcija, kas kļūst par draugiem.lv tradīciju ir draugu dalīšana zaķos. Katrā no mums taču ir mazliet no Lieldienu zaķa, vai ne? Kādu zaķu visvairāk ir draugiem.lv? Protams, ka sirsnīgo.

 ZAĶU TOP

Sirsnīgais: 1 594 510

Zinošais: 775 187

Neatvairāmais: 713 944

Nerātnais: 945 640

27 cilvēkiem patīk

Vairāk