Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Marts, 2015

Veiksmīgais randiņš 9

PerkamKopa.lv ir tradīcija. Februārī, kad taureņi dabā vēl guļ, bet kā negudri dejo mīlētāju galvās un vēderos, Latvijas vadošajā kolektīvās iepirkšanās portālā norisinās randiņu spēle.

Spēles princips ir vienkāršs – puisis vai meitene izvēlas kādu no portāla piedāvātajām romantiskā randiņa idejām un uzaicina savu otru pusīti šo piedāvājumu izbaudīt kopā. No katra piedāvājuma kārotājiem tiek izlozēts kāds laimīgais pārītis un izbauda patiešām romantiskus mirkļus divatā. Spēle norisinās draugiem.lv un PerkamKopa.lv.

Grūtākais PerkamKopa.lv randiņu spēlē ir izvēlēties piedāvājumu. Spēles dalībniece Vita izvēlējās kopīgu izjādi zirga mugurā. „Esmu aktīva dzīves veida piekritēja un iepriecināja, ka spēlē bija vairāki piedāvājumi, kas atbilst manai gaumei. Izvēlējos zirgu izjādi, jo man likās, ka tajā ir kaut kāda īpaša romantika. Mēs divatā blakus uz meža takas zirgu mugurā – gluži kā filmās, apmēram tā es iedomājos šo randiņu. Šoreiz gan nelaimēju, bet ideju neesmu atmetusi – man noteikti būs tāds randiņš.” Savukārt Andris izvēlējās maltīti restorānā. „Tā ir tāda kā Valentīna dienas klasika - aizvest iemīļoto vakariņās. Mums ir pašiem savs krodziņš, uz kuru ejam, bet arī PerkamKopa.lv piedāvājums likās vilinošs. Forša spēle, kas sniedz jaunas idejas kā pārsteigt otru pusīti.”

Kopumā PerkamKopa.lv spēlē izveidojās 748 pārīši, kuri „cīnījās” par 32 dažādiem piedāvājumiem, starp kuriem bija gan romantikas klasika – viesu nami un restorāni, gan arī netradicionālas idejas, piemēram, kopīgs šautuves apmeklējums. Cik cilvēku, tik randiņu. Kāds bija Tavējais?

56 cilvēkiem patīk

Vairāk