Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Oktobris, 2014

Arstarulsmirus aicina parādīt iekšējās balsis 19

Reizēm daži teic, ka uz viena pleca velniņš sēž, bet uz otra – eņģelītis mazs, katrs runā savu, viens liek pastiept roku pēc vislielākās šokolādes plauktā, otrs ņem aiz auss un velk pie dārzeņu stenda. 

Un, kad šaubāmies, esam pārdomās, rodas sajūtas, ka tik daudz dažādu “es” mīt mūsos. Arstarulsmirus (agrāk ex Gustavo, jeb Gustavs Butelis) sauc to pavisam vienkārši – iekšējās balsis, par ko arī viņa stāvizrāde, kas būs skatāma dažādās Latvijas pilsētās jau novembrī un decembrī. Atklājot savu iekšējo balsu sarunu, ir iespēja apmeklēt kādu no šīm izrādēm īpaša viesa statusā. 

Video satura apspriešana

Arstarulsmirus bija ciemos draugiem.lv birojā, izrādās arī te darbinieki runā paši ar sevi, apspriežas ar gudru cilvēku, pieņem lēmumus kopīgi ar savām iekšējām balsīm, kā arī radās aicinājums ikvienam piedalīties konkursā:

Pirmā komēdijas darba izrāde notika draugiem.lv birojā. Pēc iepazīšanās izveidojusies draudzīga sadarbība, tāpēc arī draugiem.lv aicina izmantot iespēju piedalīties konkursā un apmeklēt izrādi “Iekšējās balsis”. Savus darbus vari iesūtīt līdz 24.oktobrim, bet Arstarulsmirus saka: “Jo ātrāk, jo labāk, mums nepatīk ilgi gaidīt, man patīk, ka viss ātri notiek!”

Varbūt uzrakstīt galā kādu jociņu? Nu jā, bet, ja citiem neliksies smieklīgi? It kā varētu kaut ko no izrādē dzirdētā, bet īsti nevar saprast, kuru tad no visiem ņemt. Mja, tad varētu beigās vienkārši ielikt kaut kādu uzsaucienu – Hej, sūti savu video, nesēdi malā! Laikam tomēr nē, kaut kā banāli skan. Labi, vienkārši tad var pajautāt – ko saka Tava iekšējā balss? Piedalīties?

34 cilvēkiem patīk

Vairāk