Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Oktobris, 2014

Tēva diena 5

Sesto reizi Latvijā tika atzīmēta Tēva diena, kas ir katru gadu septembra otrajā svētdienā. Šoreiz draugiem.lv saviem lietotājiem bija sarūpējis īpaši mīļu Tēva dienas video, kas noslēdzās ar vārdiem: “Tās spēj noturēt zemeslodi, prot samīļot un noglāstīt, spēj paveikt tūkstoš gudru darbu. Tēta rokas. Labākās pasaulē.” 

Draugiem.lv lapā vairāk kā 1200 cilvēku atzīmēja savu “Man patīk” pie šī video un dalījās arī atmiņās, ko mācījušies no saviem tētiem. Maija rakstīja: “Mans tētis man iemācīja dziedāt, darot darbu kopā, vienmēr izskaidroja man nesaprotamo, turēt vārdu un dejot. Vēl ar savu piemēru - mācīties jebkurā vecumā un būt taisnīgai.” 

Tāpat daudzi paldies un citi mīļi vārdi tika rakstīti komentāros

Mans tētis ir pats mīļākais, labākais uz pasaules! Iemācīja-smieties, šad tad paraudāt, dusmoties, piedot, pats galvenais – mīlēt! – Kristīne

Video sveiciens tika gatavots ar lielu mīlestību un sirsnību, bet tajā pat laikā – neiztika arī bez kurioziem un amizantām situācijām. “Ne tikai rezultāts, bet arī pati video tapšana bija ļoti sirsnīga un patiesa. Bija emocionāli redzēt, kā gan mazie, gan lielie bērni pilnā nopietnībā kļūst par aktieriem. Svarīgi, ka visās video epizodēs ir īstie tēvi un viņu bērni, tikai vienā epizodē abi ir aktieri, pamanījāt kuri?” stāsta draugiem.lv projektu vadītāja Madara Meiere.

Tēti, mammas un citi savi tuvie cilvēki ir jāmīl un jāmīļo katru dienu, ne tikai kalendārā atzīmētās reizēs, tāpēc arī šodien noskaties šo sirsnīgo video un neaizmirsti kādam sev tuvam cilvēkam pateikt paldies, pateikt, ka mīli.

31 cilvēkam patīk

Vairāk