Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2014

Ko vari Tu? 3

Uzliet aukstu ūdens spaini uz galvas var katrs, tas ir nieks pieņemt šādu izaicinājumu, bet vai Tu vari spert kādu sportisku soli un izaicināt savus draugus pa īstam?

Atklāšanas foto

Vasaras vidū Grīziņkalnā, atklājot sociālo kampaņu “Es zinu, Tu to vari!”, Ministru prezidente Laimdota Straujuma uzsvēra: „Mums ir svarīgi, lai jūs, Latvijas jaunieši, būtu gudri, izglītoti, veseli un veiksmīgi. Veselīgs dzīvesveids un sportiskas aktivitātes, atteikšanās no dažādām atkarību izraisošām vielām jums noteikti palīdzēs sasniegt nospraustos mērķus. Es ticu, ka arī tiem, kuri reiz izvēlējušies nepareizo ceļu, ir iespējams izrauties no apburtā loka. Es zinu, jūs to varat.”

Darbojas projekta platforma portālā draugiem.lv/tutovari, kurā  interesentiem ir iespēja sekot līdzi kā arī  uzrunāt un izaicināt savus draugus uz dažādām veselīga dzīvesveida aktivitātēm.

Projekta idejas autors Raimonds Elbakjans (Ghetto Family): „Pietiekami ilgi esam dzīvojuši pasaulē, kurā pieņemam lietas par pašsaprotamām. Ir apnikusi sabiedrība, kurā valda kūtrums. Beidzot ir jāuzņemas atbildība arī pašiem. Gribu aicināt sabiedrību atskārst daudzās iespējas, kas mums ir, lai veidotu priecīgāku, piedzīvojumiem bagātāku, veselīgāku ikdienu, lai ietu uz priekšu un attīstītos.”

Nāc un izaicini sevi! Pierādi, ko vari sasniegt šajā vasarā! Dalies ar saviem sasniegumiem! #tutovari

29 cilvēkiem patīk

Vairāk