Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2014

Tāli ciemiņi 12

Draugiem.lv grupas birojā vairākas reizes gadā viesojas ciemiņi no ļoti tālām zemēm – Ziemeļamerikas, Indijas, Āfrikas kontinenta un pat no Ķīnas un Japānas. 

Viesošanās iemesli ir dažādi – studiju ietvaros iepazīties ar Draugiem.lv grupā radītajām tehnoloģijām, apskatīt darba vidi un savām acīm redzēt, kā top vienīgais Eiropas sociālais medijs, kas joprojām ir līderis savā valstī. 

Sveika Latvija!

Latvijā ieradās grupa Amerikas un Austrālijas latviešu bērnu, kuri apceļoja Latviju. Amerikas Latviešu apvienības (ALA) izglītības programmas „Sveika, Latvija!" mērķis ir ļaut Amerikas latviešu bērniem ieraudzīt Latviju, tās kultūru un uzlabot savas valodas zināšanas. Pirmā pieturvieta – tieši no lidostas – draugiem.lv birojs.

Jaunieši, lai gan noguruši, jo tikko ieradušies Rīgā, novērtēja biroja vidi, darba principus un vairāki no viņiem izteica iespēju – jā, ja atgrieztos dzimtenē, tad draugiem.lv būtu viena no pirmajām izvēlēm, meklējot darbu. Liela iedvesma tam bija Jūlijas Gifordas stāsts par to, kā viņa pārcēlās uz dzīvi Latvijā no Kanādas.

Ceļojums no Ķīnas

Pirms aizokeāna tautiešiem īsā vizīte ieradās arī studenti no Ķīnas komunikāciju universitātes (Communication University of China) Sabiedrisko attiecību un žurnālistikas studentiem bija īpaši interesanti uzzināt, kā sociālos medijus izmanto šajās nozarēs. 

44 cilvēkiem patīk

Vairāk