Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Augusts, 2014

Vasaras karstās ziņas 0

Šī vasara mūs īpaši lutina ar labu laiku, tāpēc tā vien gribas karstās dienas pavadīt pludmalē ... bet ne jau vienam - kopā ar draugiem. 

Ne vienmēr ir iespēja visu laiku būt kopā ar visiem labajiem draugiem, ģimenes locekļiem, skolas vai darba biedriem, bet gribas zināt, kā viņiem sokas, tāpēc mēs sekojam savējo gaitām sociālajos medijos. 

Kas jauns, kur esi bijis, ko redzējis, kādi iespaidi - to visu mēs par saviem draugiem uzzinām bieži vien dažas sekundes pēc notikuma. Uz pludmali jau datoru līdzi nestiepsi, bet mobilais telefons ar fotokameru un piekļuvi internetam nu jau ir gandrīz katram.  Arī piekļūt draugiem.lv var, izmantojot vairāku viedtālruņu aplikācijas vai portāla mobilo versiju.

Jauku pārsteigumu saviem esošajiem un topošajiem klientiem sagādājis mobilo sakaru operators Bite - draugiem.lv veselu gadu par brīvu! Pie Bites lieto draugiem.lv, cik vēlies! Piesakies līdz 20. augustam un saņem bezmaksas megapriekus draugiem.lv aplikācijas lietošanai savā telefonā uz veselu gadu!

Draugiem.lv aplikāciju ar Biti neierobežoti var lietot ar šādām operētājsistēmām: Android, WindowsPhone, iOS. Nepieciešams uz telefona lietot jaunāko pieejamo draugiem.lv aplikācijas versiju. Veselu gadu būs iespēja pilnīgi bez maksas lasīt draugu vēstules, ievietot un skatīties bildes, komentēt un dalīties, tāpat vienmēr būsi informēts par to, kas Taviem draugiem padomā un nepalaidīsi garām viņu jubilejas.

“Bites klienti novērtē iespēju lietot aplikācijas, neuztraucoties par megabaitiem. Mēs zinām, ka iespēja dalīties ar jaunākajām atvaļinājuma bildēm, lasīt dienasgrāmatu ierakstus un sarakstīties ar draugiem ir lielisks veids, kā izmantot viedtālruņa sniegtās priekšrocības. Tādēļ Bitē veselu gadu to var darīt mierīgu sirdi. Kā mēs, Bitē, sakām – lai nav jāizvēlas, kuru saulrieta bildi pievienot galerijai, var pievienot tās visas!” stāsta Anete Jansone, Bite komunikācijas menedžere.

Kļūstam aizvien mobilāki

Draugiem.lv kopā ir 1,2 miljoni reģistrētu lietotāju, no kuriem gandrīz pusmiljons ienāk portālā katru dienu. Liela daļa portālu, īpaši vasaras periodā, lieto no mobilajām ierīcēm. Vidēji viens lietotājs vasaras periodā portālu aktīvi lieto 1 stundu un 15 minūtes dienā.

8 cilvēkiem patīk